Επιχείρηση ελληνική γενοκτονία σε εξέλιξη

Ο εφιάλτης ξεκίνησε το 2010 με την υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Οι κύριοι Παπανδρέου Σαμαράς και Καρατζαφέρης όφειλαν να γνωρίζουν, και είμαστε σίγουροι ότι γνώριζαν, ότι όπου επεμβαίνει το ΔΝΤ, εκτός από την δεδομένη εξαθλίωση της κοινωνίας, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις διαπράχτηκε μία ιδιότυπη γενοκτονία.

Η Ελλάδα δυστυχώς όχι μόνο δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά το έγκλημα το οποίο διέπραξαν συνιστά τον ορισμό της γενοκτονίας ενός εθνικού πληθυσμού. Συνιστά μία εθνοκάθαρση. Τα στοιχεία συγκλονίζουν. Σε 10 χρόνια πάνω από ένας στους τρεις έλληνες θα είναι άνω των 65 ετών. Απέναντι μάλιστα σε μία Τουρκία που καλπάζει σε γεννήσεις.

Η Ελλάδα μάλιστα όπως αποκαλύπτει το αυριανό Παρόν, είναι στην έκτη θέση παγκοσμίως με την μεγαλύτερη συρρίκνωση του πληθυσμού σε παραγωγική ηλικία! Ενώ εάν συνεχίσουμε έτσι, το 2050 θα είμαστε τέταρτη χώρα στον κόσμο! Αυτό φυσικά έχει και οικονομικό αποτέλεσμα αφού η Ελλάδα θα είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη μείωση του συνολικού δείκτη παραγωγικότητας στο σύνολο των χωρών της ΕΕ.

7C7083F2 8AC4 4F23 A9A8 892C2E2F4B8F
Η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή ήταν η μοναδική κυβέρνηση που κατάφερε να ξεπεράσουν οι γεννήσεις τους θανάτους, τις τελευταίες δεκαετίες

Και όσον αφορά την ποιότητα ζωής; Οι έλληνες άνω των 70 ετών είναι πολύ λιγότερο υγιείς  από τους συνομήλικους τους στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Αυτό κι αν είναι αδιανόητο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.