Λονδίνο: Μεγάλη συγκέντρωση αρνητών κορωνοϊού -«Μας λένε ψέματα,αυτό συμβαίνει»

Την ώρα που και στην υπόλοιπη Ευρώπη πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες κατά του κορωνοϊού και της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, πάνω από δέκα χιλιάδες αρνητές του ιού μαζεύτηκαν στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου παρά τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην πρωτεύουσα της Βρετανίας.

Η διαδήλωση – υπό το όνομα «Unite for Freedom» («Ενωθείτε για την Ελευθερία») – άρχισε στις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα) και ζητά να «μπει ένα τέλος στα κυβερνητικά ψέματα» και να επανέλθουν όλες οι ελευθερίες.

Η εμβληματική πλατεία Τραφάλγκαρ γέμισε με συνωμοσιολόγους, αντιεμβολιαστές και αρνητές του κορωνοϊού – φυσικά κανείς τους δεν φοράει μάσκα.

Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση είναι ο Ντέιβιντ Άικ (David Icke), πάλαι πότε συμπαρουσιαστής στην αθλητική τηλεοπτική εκπομπή Grandstand και νυν κεντρικό πρόσωπο των συνωμοσιολόγων. Στο πλευρό του βρέθηκε και ο Πιρς Κόρμπιν, αδερφός του πρώην ηγέτη του Εργατικού Κόμματος.

Ένα από τα επιχειρήματα των διαμαρτυρόμενων είναι ότι ο κορωνοϊός είναι ένα ψέμα που διαδόθηκε ως μέρος ενός μυστικού παγκόσμιου σχεδίου του Μπιλ Γκέιτς!

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.