Κοροϊδία οι αποζημιώσεις! Δείτε ποια σπίτια χαρακτηρίζουν «κίτρινα»

Οι πυρόπληκτοι αναμένουν με αγωνία να λάβουν τις πρώτες αποζημιώσεις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για όσους έχασαν τα σπίτια τους στις καταστροφικές πυρκαγιές που κατέκαψαν τη μεγαλύτερη έκταση που έχει καεί ποτέ στην Ελλάδα, ωστόσο τα παρατράγουδα ήδη ξεκίνησαν. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ παρά το γεγονός ότι το σπίτι ενός κατοίκου της Βαρυμπόμπης  κάηκε ολοσχερώς, οι εμπειρογνώμονες που καταμετρούν τις ζημιές το χαρακτήρισαν «κίτρινο» και όχι «κόκκινο» επειδή έχει ακόμα… τοίχους!

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη ο οποίος έπεσε από τα σύννεφα μόλις έμαθε το πόρισμα, οι αρχές του είπαν, ότι «θα πρέπει να έχουν πέσει όλοι οι τοίχοι για να χαρακτηριστεί κόκκινο το σπίτι».

«Κίτρινα» χαρακτηρίζονται τα σπίτια τα οποία υπέστησαν ζημιές ωστόσο είναι κατοικήσιμα… Πώς μπορεί λοιπόν αυτός ο ιδιοκτήτης να μείνει στο οίκημα αυτό το οποίο έγινε παρανάλωμα του πυρρός με  5.000 ευρώ αποζημίωση; 

Τα συμπεράσματα δικά σας…

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.