THE VELVET TREND: ΠΩΣ ΘΑ φορέσετε το πιο chic ύφασμα της σεζόν

 

Όλες έχουμε ένα crush με τα cozy ρούχα κατά την περίοδο του χειμώνα, αφού είναι ζεστά, άνετα και ταυτόχρονα πολύ στιλάτα. Φυσικά, για να είναι ένα κομμάτι ιδανικό για τη winter season, πρέπει να έχει και το σωστό ύφασμα. Ένα από αυτά είναι το βελούδο, velvet ή velour, -όπως θα το δείτε να φιγουράρει σε fashion sites, καταστήματα και posts-, που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Από σακάκια και φορέματα μέχρι high heels και ankle boots ή τσάντες και hair accessories, αυτό το trend μπορεί να σταθεί επάξια σε κάθε look από το πρωί μέχρι το βράδυ. Plus, είναι festive, άρα και τέλειο για τις γιορτές, που πλησιάζουν. Βάζοντάς το στη γκαρνταρόμπα σας, το outfit θα δείχνει αρκετά ρομαντικό και λαμπερό χωρίς όμως να είναι over-the-top.

The velvet trends 1. Φορέματα

dresses-rvmwQ.jpg

Από αριστερά προς δεξιά: Thornton Bregazzi, Erdem, Valentino

Είναι ρομαντικά και ταυτόχρονα σέξι. Τα velvet dresses μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και να αναβαθμίσουν την εμφάνισή σας σε χρόνο DT. Αρκεί να βρείτε το μήκος που σας ταιριάζει. Μπορείτε, για παράδειγμα, να επιλέξετε ένα mini ή midi, να εφαρμόσετε το layering και να το φορέσετε με ένα hoodie σε λευκό και sneakers δημιουργώντας casual looks, ιδανικά για το γραφείο ή τις πρωινές βόλτες στην πόλη. Για το βράδυ, επιλέξτε ένα maxi velvet dress, το οποίο μπορείτε να φορέσετε με ankle boots ή high heels, ανάλογα με την περίσταση, τη διάθεση και με το στιλ σας.

2. Παπούτσια fall-winter-2017-2018-shoes-trends-velvet-shoes-boots.jpgDries van Noten, Mary Katrantzou, Fendi

Αυτή τη σεζόν φύγετε λίγο από τα συνηθισμένα και επιλέξτε παπούτσια που θα απογειώσουν το #ootd σας και θα σας οδηγήσουν σε statement εμφανίσεις. Αυτά είναι τα velvet ankle boots, μπότες ή high heels, που είναι σέξι και ιδανικά για τις χειμερινές σας βόλτες. Φορέστε τα με skinny jeans ή midi φορέματα που θα αφήνουν ελάχιστο δέρμα στο πόδι γυμνό, ενώ εάν είστε πιο τολμηρές και θέλετε να αναδείξετε τα καλλίγραμμα πόδια σας, επιλέξτε mini φορέματα ή φούστες. Φροντίστε, όμως, να αγκαλιάζουν τον αστράγαλο, αν είναι ankles, ή ολόκληρο το πόδι, αν είναι thigh-boots, σας και έτσι να σας κολακεύουν.

3. Τσάντες bags.jpgOscar de la Renta, Giorgio Armani, Alberta Feretti

Είναι αυτά που ολοκληρώνουν το κάθε σύνολο σας και πρέπει να είναι σωστά επιλεγμένα και προσεγμένα. Ωστόσο, τα αξεσουάρ από βελούδο είναι έτσι κι αλλιώς άκρως chic και αρχοντικά, οπότε και η ιδανική επιλογή για να εντάξετε στις εμφανίσεις σας. Αφήστε, λοιπόν, την κλασική δερμάτινη τσάντα σας και επιλέξτε μια από βελούδο, που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Εάν κάνετε ένα μονοχρωματικό look με μαύρες ή γήινες αποχρώσεις, κρατήστε μια velvet bag σε ένα έντονο χρώμα, όπως royal blue ή κυπαρισσί, που θα κερδίσει τα βλέμματα. Επίσης, για τις βραδινές εμφανίσεις, προτιμήστε ένα clutch, που είναι απόλυτα κομψό. Ή μικρά πουγκιά, που είναι επίσης μια δυνατή τάση στις τσάντες.

4. Παντελόνια pants.jpgVivienne Hu, MyTheresa, Armani

Τα velvet pants είναι απίστευτα όμορφα και κατάλληλα για εσάς που είστε συνέχεια on-the-go και ψάχνετε κάτι άνετο και ταυτόχρονα στιλάτο. Φορέστε τα είτε με oversized πουκάμισα είτε με φούτερ ή T-Shirts και περάστε όλη τη μέρα ξέγνοιαστες. Plus, μπορείτε να δοκιμάσετε velvet φόρμες, που είναι ιδανικές για το γυμναστήριο ή για τις μέρες, που θέλετε να κάνετε ατελείωτο shopping. Συνδυάστε τα με αθλητικά, ακόμη και εκτός γυμναστηρίου, για να πετύχετε το απόλυτο athleisure style.

5. Πανωφόρια coats.jpgAULA, Bottega Venetta, Alshami

Αναμφίβολα, τα διαχρονικά και κλασικά παλτό, που έχουμε όλες στη ντουλάπα μας είναι η τέλεια λύση τόσο για πρωινά όσο και βραδινά looks. Φέτος, όμως, εάν θέλετε κάτι διαφορετικό, για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα κομμάτια, η λύση είναι τα velvet coats, που είναι πιο σύγχρονα, cozy και ζεστά. Εάν ετοιμάζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, γιατί δε δοκιμάζετε ένα από αυτά; Είναι σίγουρο ότι θα γίνουν τα αγαπημένα σας. Συνδυάστε τα με ψηλόμεσα mom jeans και μονόχρωμα μπλουζάκια, ενώ για παπούτσια επιλέξτε sneakers ή flat…

Πηγή: http://www.mononews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.