Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, οι κυρώσεις στην Τουρκία για τους S-400 είναι στο τραπέζι.
Όπως μετέδωσε μέσω Twitter δημοσιογράφος του Bloomberg, που βρισκόταν στο προεδρικό αεροσκάφος AF1 με προορισμό το το Μιλγουόκι και στη συνέχεια το Κλίβελαντ του Οχάιο, οι κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας είναι στο τραπέζι.
Ως πηγή η δημοσιογράφος του Bloomberg επικαλείται τον γερουσιαστή Ρον Τζόνσον (Ρεπουμπλικάνος από το Γουϊσκόνσιν), ο οποίος ευρισκόμενος στο προεδρικό αεροσκάφος Air Force 1 δήλωσε ότι «θα υπάρξουν κυρώσεις».
«Θα τους βγάλουμε από την παραγωγή του F-35. Θέλω να πω ότι δεν πρόκειται να είναι καλό (αυτό που θα συμβεί) για την Τουρκία… Αυτό είναι πραγματικά ατυχές».
O γερουσιαστής Ρον Τζόνσον συνόδευε τον Πρόεδρο Τραμπ στην περιοδεία του στις μεσοδυτικές πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών και προφανώς μίλησε με τον Αμερικανό Πλανητάρχη για το θέμα που «έκαιγε» χθες την κυβέρνηση του, αφού ο «φίλος» του, όπως αποκαλεί τον Ταγίπ Ερντογάν, κατάφερε ισχυρό κτύπημα στην αξιοπιστία της Αμερικής.
Δείτε την ανάρτηση της δημοσιογράφου Τζένιφερ Τζέικομπς του Bloomberg:

Κοινοποιήστε:
- Share on Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Facebook
- Share on X(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) X
- Share on LinkedIn(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) LinkedIn
- Share on WhatsApp(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) WhatsApp
- Share on Pocket(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pocket
- Εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Εκτύπωση
- Share on Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pinterest
- Share on Reddit(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Reddit
- Κοινοποίηση στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Tumblr
- Share on Telegram(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Telegram
- Email a link to a friend(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Email