Κ.Κιλιντσάρογλου: «Οι Τούρκοι τρώνε από τα σκουπίδια και κλέβουν σούπερ μάρκετ»

Δριμεία κριτική προς την κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιντσάρογλου.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία επέκρινε τον Τούρκο Πρόεδρο για τη «βύθιση» της τουρκικής οικονομίας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι τρώνε από τα σκουπίδια. Έχουν βάλει συναγερμό στα σούπερ μάρκετ στο ελαιόλαδο και τις παιδικές τροφές για να μην τις κλέψουν. Γιατί θέλει ο σύγχρονος Τούρκος να κλέψει λάδι και παιδικές τροφές; Γιατί πεινάει και σε αυτό ευθύνεται ο άνθρωπος που τόσα χρόνια έχει βυθίσει την οικονομία της Τουρκίας».

 

Εν συνεχεία, πάντως, πρόσθεσε πως η Τουρκία είναι μια χώρα με αξιοπρέπεια και δεν σκοπεύει να λάβει ποτέ οδηγίες από κανέναν για το πώς θα πορευθεί. «Βρισκόμαστε σε κρίση, αλλά θα εργαστούμε με αποφασιστικότητα για να την ξεπεράσουμε», συμπλήρωσε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.