ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ την Ιταλία για τον προϋπολογισμό

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξακολουθεί να συζητά με την Ιταλική κυβέρνηση για τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους, δήλωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν, χωρίς όμως να αποσαφηνίζει αν οι μικρές αλλαγές που αποφάσισε πρόσφατα η Ρώμη αρκούν για να αποτραπεί η έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας κατά της Ιταλίας.

«Ο διάλογος συνεχίζεται μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ιταλίας αναφορικά με το σχέδιο προϋπολογισμού της για το 2019» ανέφερε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, όπως μεταδίδει το Reuters.

Νωρίτερα σήμερα, εκπρόσωπος της Λέγκας είχε δηλώσει πως ο ιταλικός κυβερνητικός συνασπισμός συμφώνησε χθες το βράδυ «τους αριθμούς και το περιεχόμενο» του αναθεωρημένου προϋπολογισμού, χωρίς όμως να δίνονται λεπτομέρειες.

«Η Κομισιόν θα αποφασίσει για τα επόμενα βήματα στη βάση του αποτελέσματος αυτού του συνεχιζόμενου διαλόγου», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Πηγή: https://www.euro2day.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.