ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ! Σέρβιρε χοιρινά λουκάνικα σε συνέδριο για το Ισλάμ

Σύμφωνα με το BBC, τα συγκεκριμένα λουκάνικα ονομάζονται «λουκάνικα του αίματος», καθώς εμπεριέχουν αίμα χοίρου, μπέικον και χοιρινό κρέας.

Η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, προκειμένου να… προλάβει τις αντιδράσεις των Μουσουλμάνων, που ήδη, όμως, έκαναν τον γύρο των social media. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Τουντσάι Οζνταμάρ διεωρήθηκε «ποιο μήνυμα ήθελε να στείλει το υπουργείο».

Auf der #Islamkonferenz gestern in Berlin gab es wieder Schweinefleisch auf dem Buffet. Es wurde Blutwurst serviert. İnşallah halal.
Welches Zeichen will Seehofers Innenministerium damit setzen?
Ein wenig Respekt vor Muslimen, die kein Schweinefleisch essen, wäre angebracht. pic.twitter.com/HMsMAzOiZ6

— Tuncay Özdamar (@TuncayOezdamar) November 29, 2018

Η ηγεσία του υπουργείου, όπως είναι φυσικό, αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, παρότι όπως υποστήριξε, ο μπουφές προσέφερε πολλαπλές επιλογές, όπως χαλβάς, χορτόπιτες, πιάτα με κρέας, πιάτα με ψάρι.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο υπουργός Εσωτερικών και επικεφαλής των Χριστιανο-κοινωνιστών, είχε δηλώσει ότι «το Ισλάμ δεν ανήκει στη Γερμανία», προτού προσθέσει ότι «η Γερμανία έχει διαμορφωθεί από τον Χριστιανισμό».

Με πληροφορίες από Sputnik…

Πηγή: https://www.newsit.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.