ΚΥΚΛΩΜΑ ΧΡΥΣΟΥ: ΞΕΚΙΝΑ Η απολογία του Ριχάρδου

Στο https://www.news247.gr διαβάσαμε:

Ενώπιον της ειδικής ανακρίτριας βρίσκεται αυτή την ώρα ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, προκειμένου να απολογηθεί.

Ο κατηγορούμενος ως συνδιευθυντής εγκληματικής οργάνωσης πέρασε λίγο πριν τις 12 μ.μ. το ανακριτικό κατώφλι, ενώ στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων έχουν συγκεντρωθεί και δεκάδες υπάλληλοί του ως ένδειξη συμπαράστασης προς το αφεντικό τους.

Μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια, ο κατηγορούμενος έχει ήδη καταθέσει απολογητικό υπόμνημα δεκάδες σελίδων, στο οποίο υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες. Κατά πληροφορίες, σε αυτό αναφέρει ότι:

– όλες οι ενέργειες για τις εξαγωγές χρυσού ήταν καθόλα νόμιμες. Δεν υπάρχει λαθρεμπορία, ούτε οφείλονται δασμοί και φόροι, καθώς επρόκειτο για εξωκοινοτικές εξαγωγές.

– μόνο τα τελευταία δύο χρόνια είχε κάνει νόμιμες εξαγωγές χρυσού ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ στην Τουρκία

– νόμιμο είναι και το χυτήριο της οδού Στουρνάρη 29. Όσο για τα άλλα δυο χυτήρια τα οποία καταγράφονται στη δικογραφία, ως παράνομα, ο Ριχάρδος υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει την ύπαρξη τους, δεν έχει πάει ποτέ σε αυτά, ούτε έχει κάποια σχέση με τη λειτουργία τους.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.