25 ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ να γνωρίσουμε στη ζωή μας

Στο https://www.protothema.gr διαβάσαμε:

Tις 25 καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες που όλοι πρέπει να γνωρίσουν στη ζωή τους, αναδεικνύει, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο, TripAdvisor, βάσει κριτικών από τα εκατομμύρια χρηστών της.

Η λίστα αυτή αποτελεί τον καλύτερο ταξιδιωτικό οδηγό για να αποκτήσει κανείς εμπειρίες ζωής ταξιδεύοντας και περιλαμβάνει προορισμούς σε όλο τον κόσμο που, σύμφωνα με τους ταξιδιώτες, προσφέρουν τις καλύτερες.

1. Μάθημα μαγειρικής και γεύμα σε αρχοντικό της Τοσκάνης
Μακριά από τον θόρυβο της Φλωρεντίας, σε μια ήσυχη φάρμα στην Τοσκάνη με εκπληκτική θέα, ο ταξιδιώτης μυείται στην αυθεντική ιταλική κουζίνα. Το ταξίδι περιλαμβάνει επίσκεψη στην τοπική αγορά και συνταγές για κλασικά ιταλικά πιάτα όπως μπρουσκέτα και τιραμισού. Οι ταξιδιώτες μπορούν να ετοιμάσουν μόνοι τους το γεύμα, και να το απολαύσουν με φίλους και την οικογένεια στο σπίτι, με τις τεχνικές προετοιμασίας των γευμάτων που απέκτησαν στο ταξίδι.
What To Eat In Tuscany? Best Tuscany Food

2. Ποδηλατοδρομία στο Βερολίνο
Το Berlin Bike Tour διευκολύνει τους επισκέπτες κάθε ηλικίας να εξερευνήσουν με ασφάλεια την πόλη. Περνούν από εκτεταμμένο δίκτυθο ποδηλατοδρόμων της πόλης, αποφεύγοντας την κίνηση στους δρόμους, και κατευθύνονται στις κυριότερες ατραξιόν του προορισμού μέσα σε ελάχιστες ώρες.

3. Μονοήμερη ξενάγηση στη Νέα Υόρκη
Είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα ξενάγησης στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Οι μετακινήσεις γίνονται με λεωφορείο, σε όλο το Μανχάταν, και οι επισκέπτες ξεναγούνται σε όλα τα αξιοθέατα και μνημεία της πόλης ανακαλύπτοντας με τη βοήθεια ξεναγού την ιστορία της.

4. BridgeClimb στο Σίδνεϋ
Η περιήγηση μεταφέρει τους επισκέπτες σε απότομες πλαγιές από όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν θέα 360 μοιρών της πόλης, συμπεριλαμβανομένης της Όπερας του Σίδνεϊ και του λιμανιού του Σίδνεϊ. Ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες.
Sydney Harbour Bridge Climb - Sky's the Limit TV

5. Εμπειρία VIP στο Βατικανό: Αποκλειστικό πρωινό στο Βατικανό με προνομιακή πρόσβαση στο Μουσείο και την Καπέλα Σιστίνα
Προσφέρει προνομιακή πρόσβαση στο Μουσείο Βατικανού και στην Καπέλα Σιστίνα, χωρίς αναμονή σε ουρά. Συνοδεύει ξεναγός που δίνει απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των επισκεπτών σε σχέση με τα μνημεία της Ιταλίας. Ξεκινά νωρίς το πρωί, με πρωινό μπουφέ, και η ξενάγηση ολοκληρώνεται νωρίς αφήνοντας χρόνο για εξερευνήσεις σε άλλα σημεία της πόλης.

6. Μάθημα μαγειρικής στη Νέα Ορλεάνη
Έχει αξιολογηθεί ως μία από τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες στον κόσμο και η κορυφαία γαστρονομική στις ΗΠΑ. Επαγγελματίας σεφ δείχνει πώς ετοιμάζονται κλασικά γεύματα της περιοχής όπως gumbo, jambalaya, πραλίνες και κόκκινα φασόλια με ρύζι, τα οποία συνοδεύει με ιστορίες από τη Νέα Ορλεάνη.

7. Rotorua Maori Hangi Dinner and Performance, Nέα Ζηλανδία
Πολιτιστική εμπειρία που ξεκινά από το Ροτόρυα. Ο οδηγός ξεναγεί τους επισκέπτες καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής στην πόλη. Κατά την άφιξη, γίνεται υποδοχή των επισκεπτών με χορούς, φωτιές, μουσική και παραδοσιακή γιορτή.
Maori Hangi Dinner and Performance from Rotorua
8. Ξενάγηση στους Καταρράκτες του Νιαγάρα από το Οντάριο
Όλες οι εμπειρίες στους Καταρράκτες του Νιαγάρα συνοψίζοντα σε αυτή την ξενάγηση Best Of. Η καναδική πλευρά προσφέρει την καλύτερη θέα καθώς οι επισκέπτες κατευθύνονται στην κορυφή του Skylon Tower (χωρίς αναμονή στην ουρά), και στη συνέχεια συνεχίζουν τη ξενάγηση με το Journey Behind the Falls, το Niagara Gorge Trail και εποχιακή κρουαζιέρα ή εμπειρία 4-D.

9. Ξενάγηση από το Βανκούβερ στη Βικτώρια και τους Butchart Gardens με λεωφορείο
Είναι μία από τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους επισκέπτες του Βακούβερ. Οι μεταφορές γίνονται με ιδιωτικά λεωφορεία και δημόσια συγκοινωνία και προσφέρεται μια γεύση από την τοπική ζωή συνοδεία ξεναγού.

10. Wild Wicklow Tour που περιλαμβάνει το Glendalough, από το Δουβλίνο
Οδική ξενάγηση με λεωφορείο, με θέα στο φημισμένο φυσικό τοπίο της Ιρλανδίας, συνοδεία ξεναγού στους σημαντικότερους προορισμούς όπως το Εθνικό Πάρκο Wicklow Mountains και το Glendalough. Στο κόστος περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδου.
Wild Wicklow Tour including Glendalough from Dublin
11. Bike Tour στη Βαρκελώνη
Ποδηλασία στους δρόμους της πόλης και στα σημαντικότερα αξιοθέατα με εκτενή πληροφόρηση από ξεναγούς.

12. Jungfraujoch, Top of Europe Day Trip, Ζυρίχη
Οι ταξιδιώτες αγαπούν το ταξίδι από τη Ζυρίχη στο Jungfraujoch, σε αυτό το ημερήσιο ταξίδι που αποτελεί μία από(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.