Η δήλωση του Πούτιν για τον Τραμπ που θα συζητηθεί

Αυτοί που επιμένουν στο ότι οι πληροφορίες περί ρωσικής ανάμιξης στις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν το 2016 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι αξιόπιστες έχουν παραπλανηθεί, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο περί τέτοιας ανάμιξης, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
«Έχουν παραπλανηθεί και δεν αναλύουν τις πληροφορίες στο σύνολό τους. Δεν έχω δει ούτε ένα στοιχείο που να αποδεικνύει την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ», είπε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο NBC News και τη δημοσιογράφο Μέγκαν Κέλι.
Επίσης ο Πούτιν διέψευσε κατηγορηματικά ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας του έχουν στη διάθεσή τους υλικό με το οποίο θα μπορούσαν να εκβιάσουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
«Λοιπόν, αυτό είναι ακόμα μια ανοησία», είπε ο Πούτιν στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Sunday Night with Megyn Kelly» του NBC News, ερωτηθείς εάν έχει στη διάθεσή του πληροφορίες οι οποίες εκθέτουν τον Ρεπουμπλικάνο Πρόεδρο.
«Η Ρωσία είναι έτοιμη να ακούσει οποιονδήποτε εταίρο θέλει την αποκατάσταση επαφών», δήλωσε επίσης ο Βλαντιμίρ Πούτιν.
«Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τους εταίρους μας, έτοιμοι να ακούσουμε τις αποτιμήσεις τους και τις εκτιμήσεις τους όταν γίνονται με φιλικό τρόπο, για τη δημιουργία επαφών και μιας εποικοδομητικής ατμόσφαιρας, να δεσμευτούμε σε κοινές αξίες. Αλλά δεν θα αποδεχθούμε σε καμία περίπτωση αυτά τα πράγματα να χρησιμοποιούνται ως εργαλεία σε μια πολιτική σύγκρουση. Θέλω να το γνωρίζουν όλοι αυτό. Αυτό είναι το μήνυμά μας», είπε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.