Φλόριντα: Δείτε live την πορεία του τυφώνα Μίλτον

Από τις επόμενες ώρες θα αρχίσει να γίνεται αισθητή η επιδείνωση του καιρού – Προβλέπουν ότι στην Τάμπα η στάθμη του νερού θα αυξηθεί έως και 4,5 μέτρα

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι κάτοικοι της Φλόριντα την πορεία του τυφώνα Μίλτον, ο οποίος παραμένει ακόμα κατηγορίας 5, καθώς αναμένεται να φτάσει στις ακτές της πολιτείας σήμερα το βράδυ (τοπική ώρα) με το κέντρο τυφώνων των ΗΠΑ να προειδοποιεί ότι η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει νωρίτερα

Δείτε live την πορεία του τυφώνα Μίλτον

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία υπό την απειλή τυφώνα βρίσκονται 1,9 εκατομμύρια άνθρωποι, με τροπική καταιγίδα απειλούνται 8,7 εκατομμύρια και 5,5 εκατομμύρια εκτιμάται ότι κινδυνεύουν από τις πλημμύρες.

Σε γράφημά του το NBC καταγράφει τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για άνοδο της στάθμης των υδάτων έως και 4,5 μέτρα στην περιοχή της Τάμπα, η οποία αναμένεται να χτυπηθεί περισσότερο από τον Μίλτον.

nbc-grafima

Εκατοντάδες χιλιάδες εκκενώνουν την πολιτεία της Φλόριντα (πληθυσμού 5,9 εκατομμυρίων αυτοκινήτων), η οποία αναμένει έναν πρωτοφανούς αγριότητας -τον χειρότερο των τελευταίων 100 ετών- τυφώνα: οι Αρχές περιμένουν ότι όταν θα φτάσει στην κορύφωσή του, οι άνεμοι θα κινούνται μεταξύ των 280, ενδεχομένως και ως των 350 χλμ/ωρα, το νερό θα ξεπερνά σε ύψος τα 3 μέτρα.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.