Δυνατή Ελλάδα

Βλάντιμιρ Πούτιν: Πρωτοχρονιάτικο διάγγελμα στους Ρώσους – Οι στόχοι της νέας χρονιάς του 2024

Στο πρωτοχρονιάτικο διάγγελμά του προς του Ρώσους, ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπενθύμισε ότι το απερχόμενο 2023 Ρωσία υπερασπίστηκε σθεναρά τα εθνικά της συμφέροντα, την ελευθερία και την ασφάλειά της

Η πρωτοχρονιάτικη ομιλία του Προέδρου της Ρωσίας είναι η πιο δημοφιλής εκδήλωση μετάδοσης στα ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Παραδοσιακά, τα συγχαρητήρια ξεκινούν στις 31 Δεκεμβρίου στις 23.55.

Αμέσως μετά την ομιλία του προέδρου, η τηλεόραση μεταδίδει το ακριβές σήμα ώρας – τους ήχους και στη συνέχεια ακούγεται ο εθνικός ύμνος. Στο μήνυμά του, ο αρχηγός του κράτους συνοψίζει τα αποτελέσματα του απερχόμενου έτους, καθορίζει τις προτεραιότητες για το επόμενο έτος, εύχεται στους πολίτες της χώρας.

Στο πρωτοχρονιάτικο διάγγελμά του προς του Ρώσους, ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπενθύμισε ότι το απερχόμενο 2023 Ρωσία υπερασπίστηκε σθεναρά τα εθνικά της συμφέροντα, την ελευθερία και την ασφάλειά της.

Σύμφωνα με το ria novosti, o Πούτιν ανέφερε πως το κύριο πράγμα που έχει ενώσει και συνεχίζει να ενώνει τους Ρώσους είναι η μοίρα της πατρίδας και μια βαθιά κατανόηση της υπέρτατης σημασίας του ιστορικού σταδίου από το οποίο διέρχεται η Ρωσία.

@avgerinosx US blew up Nord Stream gas pipelines – Moscow While Putin did not identify a culprit behind the bombing, he has previously said that he “fully agrees” with American journalist Seymour Hersh, who blamed the act of sabotage on the CIA. Citing sources within the intelligence community, Hersh alleged that the agency carried out the attack with the help of the Norwegian navy, under the direct orders of the White House. The Russian president argued that the US benefited from the attack due to its position as a supplier of liquefied natural gas to Europe. Putin: Nord-Stream-Sprengung war „Staatsterrorismus“ Die Zerstörung der Pipelines ziele darauf ab, einen wichtigen Energiekonkurrenten des Westens auszuschalten, sagte Russlands Präsident Wladimir Putin auf dem G20-Gipfel. Die Sprengung der Nord-Stream-Gaspipelines sei ein „Akt des Staatsterrorismus“ gewesen, sagte der russische Präsident Wladimir Putin während eines virtuellen Gipfeltreffens der G20 am Mittwoch. Er nannte zwar keinen Schuldigen, sagte aber zuvor, dass er mit dem amerikanischen Journalisten Seymour Hersh, der die CIA für den Sabotageakt verantwortlich machte, „voll übereinstimmt“. #putin #cia #nordstream #ukraine #ursulavonderleyen ♬ πρωτότυπος ήχος – @avgerinosx

«Έχουμε πλήρη και σαφή επίγνωση του πόσο εξαρτάται από τον εαυτό μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, από τη διάθεσή μας για το καλύτερο, από την επιθυμία μας να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον με λόγια και πράξεις. Η εργασία για το κοινό καλό έχει φέρει κοντά την κοινωνία. Είμαστε ενωμένοι στις σκέψεις μας. Στην εργασία και στη μάχη. Τις καθημερινές και τις αργίες. Δείχνοντας τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του λαού της Ρωσίας: αλληλεγγύη, έλεος, επιμονή», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στους στρατιώτες που βρίσκονται στην Ουκρανία.

«Οι καρδιές μας είναι μαζί σας. Είμαστε περήφανοι για εσάς, θαυμάζουμε το θάρρος σας. Ξέρω ότι τώρα νιώθεις την αγάπη των πιο κοντινών, και αγαπημένων σου ανθρώπων. Ισχυρή και ειλικρινής υποστήριξη από εκατομμύρια Ρώσους πολίτες. Η υποστήριξη ολόκληρου του έθνους», δήλωσε ο πρόεδρος.

Τόνισε ότι η Ρωσία δεν θα υποχωρήσει ποτέ, ότι δεν υπάρχει δύναμη που να μπορεί να διαιρέσει τους Ρώσους και να σταματήσει την ανάπτυξη της χώρας. Εν κατακλείδι, ο Πρόεδρος επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι το επόμενο έτος 2024 έχει ανακηρυχθεί Έτος της Οικογένειας και ευχήθηκε σε όλες τις ρωσικές οικογένειες ό, τι καλύτερο. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο πολυεθνικός ρωσικός λαός θα διασφαλίσει τη βιώσιμη παροχή της πατρίδας, την ευημερία των πολιτών και θα γίνει ακόμη ισχυρότερος.

«Αυτή είναι η πιο αξιόπιστη εγγύηση για το μέλλον της Ρωσίας», κατέληξε ο Πούτιν, ο οποίος μίλησε για περίπου 4 λεπτά με φόντο το παραδοσιακό σκηνικό του Κρεμλίνου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.