Τουρκία: Η «Γαλάζια Πατρίδα» έχει τώρα το «Ακσουγκούρ»

Το επιχειρησιακό μη επανδρωμένο αερόχημα ‘Aksungur’, που παράγεται από την Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία, παραδόθηκε στη Διοίκηση των Ναυτικών Δυνάμεων με αριθμό ουράς 884, γράφει τούρκικο δημοσίευμα που ασχολείται με την ‘άμυνα’.

Έτσι, το τουρκικό ναυτικό, όπως σημειώνεται, κάνει τώρα ένα βήμα μπροστά στην αναγνώριση, την παρατήρηση και την επιτήρηση.

Συγκεκριμένα:

2 66

Στο τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό εντάχθηκε και το πολύ ικανό Aksungur, το οποίο θα ενσωματωθεί στο αμφίβιο πλοίο με υψηλή επιχειρησιακή ισχύ, όπως είναι το TCG Anadolu.

Το UAV AKSUNGUR με αριθμό ουράς 884, το οποίο ολοκληρώθηκε από την Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία στο πλαίσιο του «Operatif İHA Projesi» /  ‘Operative UAV Project’ και είναι το τελευταίο UAV του έργου, που θα πετάει πλέον πάνω από τη Γαλάζια Πατρίδα.

1 202

Το Aksungur, το οποίο εντάχθηκε στη Διοίκηση των Ναυτικών Δυνάμεων με τον αριθμό ουράς TCB-884 στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση της Ναυτικής Αεροπορικής Βάσης Dalaman, θα χρησιμοποιηθεί για αποστολές πληροφοριών, επιτήρησης, αναγνώρισης και επίθεσης.

Το μη επανδρωμένο αερόχημα, “ANKA-AKSUNGUR”, είναι ένα μαχητικό όχημα μεγάλης αντοχής μεσαίου ύψους και μπορεί να υποστηρίξει επιχειρήσεις στις 25 χιλιάδες πόδια.

The Hellenic Information Team

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.