Η συμπεριφορά του Ουκρανού προέδρου, αρχίζει και παραπέμπει στις τελευταίες ημέρες του Βερολίνου

Εκτός τόπου και χρόνου εμφανίστηκε ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι σε τηλεοπτική του παρέμβαση, καθώς υποστήριξε ότι έχει στα χέρια του εισήγηση από τον αρχηγό του στρατού, Ζαλούζνι για την κινητοποίηση επιπλέον μισού εκατομμυρίου αντρών στην πρώτη γραμμή του μετώπου.

Σύμφωνα με αναλυτές, ο Ζελένσκι με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να αποδομήσει τον αρχηγό του στρατού, με τον οποίο βρίσκεται σε ανοιχτή σύγκρουση, ειδικά μετά τις φήμες που θέλουν τον Ουκρανό αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων, να επιθυμεί συνθηκολόγηση με τη Ρωσία.

«Ο Ζαλούζνι πρότεινε την κινητοποίηση άλλων 500.000 ατόμων, αλλά είπα ότι χρειάζομαι περισσότερα επιχειρήματα για να το εγκρίνω, χρειάζονται λεπτομέρειες», ήταν η ακριβής δήλωση Ζελένσκι.

Ο Ουκρανός πρόεδρος ισχυρίστηκε επίσης ότι στο νέο νομοσχέδιο για τη γιγαντιαία αυτή επιστράτευση, λείπει ακόμη η αποστράτευση όσων βρίσκονται εδώ και καιρό στο μέτωπο! Λέγοντας μάλιστα ότι χρειάζεται περισσότερες λεπτομέρειες, προκειμένου να την υπογράψει…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.