Δυνατή Ελλάδα

Στην ίδια γραμμή με την Καϊλή: Η αναφορά – σκάνδαλο του Μαργαρίτη Σχοινά στο Κατάρ

Μία σκανδαλώδη αναφορά του Μαργαρίτη Σχοινά υπέρ του Κατάρ, στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας στην δράση του αντιπροέδρου της Κομισιόν, ο οποίος βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει εμπλακεί στο «σκάνδαλο Καϊλή»

Ο Σχοινάς συγκεκριμένα πρωτοστάτησε στην απέλπιδα προσπάθεια να δοθεί στους πολίτες του Κατάρ το δικαίωμα για ταξίδια στην Ευρώπη χωρίς βίζα!

Έγραφε συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Σήμερα προτείνουμε ταξίδια σύντομης διαμονής χωρίς βίζα στην ΕΕ για τους πολίτες του Κατάρ και του Κουβέιτ.

A830AEDB 0210 48D3 8D9F 8414CF677B71

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της αξιοσημείωτης επιτυχίας και των δύο κυβερνήσεων στην επίτευξη εκτεταμένων μεταρρυθμίσεων και αντανακλά την αυξανόμενη ένταση και το βάθος των σχέσεων της ΕΕ με τις δύο χώρες».

Μιλάμε φυσικά για μία σκανδαλώδη αναφορά που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το Κατάρ δεν συμμερίζεται καμία από τις αρχές και τις αξίες της ΕΕ. Το Κατάρ βαρύνεται με χρηματοδότηση της ισλαμικής τρομοκρατίας, με προσπάθεια αποσταθεροποίησης ανεξάρτητων χωρών, με χρηματοδότηση της τουρκικής πολεμικής μηχανής η οποία διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και τώρα με χρηματοδότηση πολιτικών της Ευρώπης για να προωθούν τα συμφέροντα του.

A7E6A659 E4AC 41AD 927D 54DB517143C4
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς ενδέχεται να στηρίζει τσάμπα και την Τουρκία

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.