Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ: Μέλισσες συνεργάζονται και ανοίγουν το καπάκι αναψυκτικού

Viral έχει γίνει το βίντεο που καταγράφει την επίμονη προσπάθεια δύο μελισσών να ανοίξουν το καπάκι από ένα μπουκάλι πορτοκαλάδας Fanta. Στο βίντεο που κατέγραψε γυναίκα στο Σάο Πάουλο της Βραζιλίας απεικονίζονται οι δύο μέλισσες να συνεργάζονται αρμονικά στην επίμονη και υπομονετική προσπάθεια, ώσπου καταφέρνουν να ξεβιδώσουν το αναψυκτικό και να ανοίξουν το καπάκι. Η κάθε μέλισσα βρίσκεται σε μία πλευρά και χρησιμοποιεί τα πόδια της για να σπρώξει το καπάκι.

Η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο στις 17 Μαΐου, είπε στο Viral Hog: “Τράβηξα το βίντεο ενώ έκανα διάλειμμα στη δουλειά για να φάω το μεσημεριανό μου. Πήρα ένα αναψυκτικό από έναν πελάτη αλλά σύντομα οι μέλισσες μου το έκλεψαν”.

Σύμφωνα με έρευνες, όπως δημοσιεύει η Daily Mail, οι μέλισσες λατρεύουν οτιδήποτε γλυκό αλλά το 2016, οι επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Βασίλισσα Μέρι στο Λονδίνο, ανακάλυψαν ότι η κατανάλωση μίας μικρής σταγόνας γλυκού νερού επιτρέπει στα έντομα να εισέλθουν σε μία συναισθηματική κατάσταση παρόμοια με την ανθρώπινη αισιοδοξία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.