Κορονοϊός-Παρίσι: Αστυνομική έφοδος σε πάρτι οργίων με 81 άτομα

Ομαδικά όργια στα οποία συμμετείχαν 81 άνθρωποι διαλύθηκαν από την αστυνομία στη Γαλλία, την περασμένη Παρασκευή. Η αστυνομική έφοδος στην αποθήκη στο Παρίσι διέκοψε το “σεξ πάρτι”, όπου, σύμφωνα με την Independent. υπήρχε άφθονο ποτό, ηχοσυστήματα αλλά και φωτιστικές εγκαταστάσεις. Το πάρτι διεξαγόταν στις 9 το βράδυ, τρεις ώρες μετά που είχε τεθεί σε ισχύ η καραντίνα στη Γαλλία, ενώ αρχικά η αστυνομία εντόπισε 11 ανθρώπους σε πάρκινγκ. Μόλις κατάφεραν να πάρουν την άδεια για να εισέλθουν στην αποθήκη, στις 11 το βράδυ, ανακάλυψαν το όργιο

Ερευνητής σημείωσε: “Η εκδήλωση αυτή παραβίαζε την καραντίνα και παράλληλα υπήρχαν προβλήματα με τις μάσκες και την κοινωνική απόσταση. Αυτοί που εμπλέκονταν, συνεργάστηκαν με την αστυνομία και δεν υπήρξε αντίσταση στους αστυνομικούς”. Ογδόντα ένας άνθρωποι τιμωρήθηκαν με πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού. Τρεις που φέρεται ότι οργάνωσαν το όργιο ανακρίθηκαν από την αστυνομία.

Τον Δεκέμβριο, η αστυνομία του Βελγίου έκανε έφοδο σε όργιο 52 ατόμων σε σπίτι κοντά σε κλινική Covid.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.