Διεθνή ΜΜΕ: «Ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζει το αποχαιρετιστήριο βίντεο»

Μετά την Πρώτη Κυρία, και ο Ντόναλντ Τραμπ βιντεοσκόπησε το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του από τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ, το βράδυ της Δευτέρας. Σε αυτό, ο απερχόμενος πρόεδρος αναμένεται να υπερτονίσει τα επιτεύγματα της προεδρίας του στις ΗΠΑ.

Το βίντεο αναμένεται να δει το φως της δημοσιότητας μέσα στο εικοσιτετράωρο που διανύουμε, παρότι δεν έχει οριστεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του.

Πληροφορίες του CNN αναφέρουν πως στο τελευταίο του μήνυμα ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει ειδική αναφορά και στη νέα διοίκηση που αναλαμβάνει την εξουσία στις ΗΠΑ. Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν έστω και στο παρά πέντε ο Ντόναλντ Τραμπ θα κάνει μια κίνηση καλής θέλησης, προσφέροντας την αναγνώριση του εκλογικού αποτελέσματος προς τον Τζο Μπάιντεν.

Τι σχεδιάζει να κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ την τελευταία του ημέρα στον Λευκό Οίκο

Την τελευταία του πλήρη ημέρα ως πρόεδρος, ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να απονείμει δεκάδες χάρες και θα μπορούσε να υπογράψει νέα διατάγματα, σύμφωνα με πληροφορίες αξιωματούχων του Λευκού Οίκου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος πραγματοποιεί τις τελευταίες συναντήσεις με στελέχη της ομάδας του, ποζάρει για τις τελευταίες φωτογραφίες πίσω από το Οβάλ Γραφείο και οργανώνει με προσοχή το σόου που σχεδιάζει για την αποχώρησή του από την Ουάσιγκτον. Μια αποχώρηση η οποία θα πραγματοποιηθεί νωρίς το πρωί της Τετάρτης, προκειμένου να αποφύγει να συναντήσει τον διάδοχό του, Τζο Μπάιντεν.

Φορτηγά μεταφορών ξεκίνησαν ήδη από την Ουάσιγκτον προκειμένου να μεταφέρουν τα υπάρχοντα του Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο στο κλαμπ Μαρ-α-λάγκο στη Φλόριντα, όπου και θα διαμένει από το βράδυ της Τετάρτης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.