Ο Ν.Τραμπ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του δηλώνει «παρών» στην πολιτική σκηνή: «Το κίνημά μας βρίσκεται μόνο στην αρχή»

Χωρίς καμία αναφορά στον εκλεγμένο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν αλλά και δηλώνοντας ότι τώρα αρχίζουν όλα είναι το «αντίο» του Τραμπ που αποτελεί βιντεοσκοπημένο μήνυμα από τον Λευκό Οίκο, τη Δευτέρα.

«Το κίνημά μας βρίσκεται μόνο στην αρχή του», λέει, ενώ παράλληλα υπεραμύνεται των πολιτικών του λέγοντας ότι στη θητεία του δεν προκάλεσε κανέναν πόλεμο.

«Ορκίζεται μια νέα διοίκηση και προσευχόμαστε για την επιτυχία της στη διατήρηση της αμερικανικής ασφάλειας και ευημερίας», δηλώνει.

Δεσμεύεται, δε, για συνεχή παρουσία στην πολιτική σκηνή, σημειώνοντας ότι το κίνημά του «μόλις αρχίζει».

«Τώρα, καθώς ετοιμάζομαι να παραδώσω την εξουσία σε μια νέα διοίκηση, θέλω να ξέρετε ότι το κίνημα που ξεκινήσαμε βρίσκεται στην αρχή του», σημειώνει.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Αμερικής σχεδιάζει να ταξιδέψει στην πολυτελή του έπαυλη στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα, λίγες ώρες προτού ορκιστεί ο διάδοχός του, την Τετάρτη.

Το ταξίδι με το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One θα γίνει το πρωί, ενώ η ορκωμοσία Μπάιντεν, για να αναδειχθεί 46ος πρόεδρος της Αμερικής, θα διεξαχθεί στις 12 το μεσημέρι της ίδια ημέρας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.