Νέα Υόρκη: Κλειστή η Times Square πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Διαφορετικός θα είναι εφέτος ο εορτασμός για την έλευση του νέου έτους στη Νέα Υόρκη, αφού οι Αρχές της Μητρόπολης του κόσμου αποφάσισαν να κρατήσουν την Times Square κλειστή για το κοινό. Οι κάτοικοι θα γιορτάσουν στο σπίτι τους όπως είναι και η έκκληση του δήμου της Νέας Υόρκης, που ακύρωσε τους λαμπερούς εορτασμούς ενώ δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στη διάσημη πλατεία. Θα στηθούν μόνο τηλεοπτικά σόου όπου θα τραγουδήσουν οι Τζένιφερ Λόπεζ, η Σίντι Λόπερ, ο Machine Gun Kelly, ενώ τον ύμνο της χρονιάς και της… επιβίωσης “I will survive” θα τραγουδήσει η “βασίλισσα της ντίσκο” Γκλόρια Γκέινορ.

Η μπάλα θα κατέβει από τον ιστό της για να σημάνει την έναρξη του 2021 αλλά εκεί θα είναι μόνο οι ήρωες της χρονιάς, γιατροί και νοσηλευτές και οι οικογένειές τους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή στη μάχη κατά της πανδημίας. H Τimes Square είναι το επίκεντρο των εορτασμών για τη Νέα Υόρκη από το 1907.

Πηγή: foxbusiness.com, CNN.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.