Το Κατάρ στην αυτοκρατορία του κακού, χρηματοδοτεί πάλι την Τουρκία

Το 10% του Χρηματιστηρίου Κωνσταντινούπολης πέρασε στο Κατάρ, δείχνοντας ότι πλέον οι δύο χώρες συμπορεύονται σε όλες τις εγκληματικές ενέργειες.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κατάρ χρηματοδοτεί και τις δολοφονικές επεμβάσεις της Τουρκίας σε τρίτες χώρες με χαρακτηριστικό παράδειγμα την συμφωνία κατασκευής στρατιωτικής βάσης που υπέγραψε με την Λιβύη, αλλά στην ουσία θα είναι αμιγώς τουρκική στρατιωτική βάση.

Δείτε πως το Κατάρ είχε σώσει πάλι την Τουρκία όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες απειλούσαν με κυρώσεις

Με μία συμφωνία δέκα άρθρων λοιπόν, που υπογράφηκε ανάμεσα στην Τουρκία και Κατάρ, θα ύπαρξη ροή κεφαλαίων ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων από το Κατάρ προς την Τουρκία.

Την στιγμή που η Τουρκία αντιμετωπίζει σοβαρό χρηματοοικονομικό πρόβλημα, έρχεται για ακόμα μια φορά το Κατάρ και για να δώσει χείρα βοηθείας.

Μετά από την 6η Σύνοδο των Ανώτατων Συμβουλίων Στρατηγικής Συνεργασίας Τουρκίας-Κατάρ, ο Γενικός Πρόεδρος του κόμματος ΑΚΡ και ΠτΔ Ταγίπ Ερντογάν και ο εμίρης του Κατάρ Τεμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Σάνι, υπέγραψαν συμφωνίες συνεργασίας μεταξύ της Τουρκίας και του Κατάρ.

Επίσης με τις συμφωνίες του 10% του χρηματιστηρίου Κωνσταντινούπολης θα περάσει στο Κατάρ.

Οι δέκα συμφωνίες που υπογράφτηκαν ανάμεσα στις δύο χώρες έχουν ως εξής :

Συμφωνία σχετικά με την παράδοση των μετοχών του πάρκου Ιστινίγε.

Συμφωνία για πιθανές κοινές επενδύσεις στο σχέδιο Altin Boynuz στο Χαλιτς της Κωνσταντινούπολης.

Συμφωνία σχετικά με την αγορά μετοχών στο χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης.

Συμφωνία μεταξύ της Global Liman İşletmeleri και της QTerminals W.L.L σχετικά με τη μεταβίβαση και την αγορά των μετοχών της Ortadoğu Antalya Liman İşletmeleri A.Ε.

Μνημόνιο συμφωνίας ανάμεσα στο υπουργείο Εμπορίου της Τουρκικής Δημοκρατίας και στην Διεύθυνση Ελεύθερων περιοχών του κράτους του Κατάρ σχετικά με κοινές δραστηριότητες στο πεδίο των ελεύθερων ζωνών.

Κοινή δήλωση για την σύσταση κοινής επιτροπής Οικονομίας και Εμπορίου ανάμεσα στα υπουργεία Εμπορίου της Τουρκικής Δημοκρατίας και στο υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας το κράτος του Κατάρ.

Μνημόνιο συμφωνίας ανάμεσα στην προεδρία της Τουρκικής Δημοκρατίας και στο κράτος του Κατάρ για συμφωνία στο Πεδίο της διαχείρισης υδάτων.

Μνημόνιο συμφωνίας ανάμεσα στο υπουργείο Οικονομικών της Τουρκικής δημοκρατίας και στο υπουργείο Οικονομικών του κράτους του Κατάρ για εξελιγμένη οικονομική και χρηματοοικονομική συνεργασία.

Μνημόνιο συμφωνίας ανάμεσα στην κυβέρνηση της τουρκικής δημοκρατίας και στην κυβέρνηση του κράτους του Κατάρ στα παιδιά οικογένειας, γυναίκας και κοινωνικών υπηρεσιών.

Όλο το σόι του εμίρη δηλαδή. Το Κατάρ είναι βασικός κρίκος στην αλυσίδα του κακού και πρέπει να σπάσει.

Η Ελλάδα πρέπει να αποβάλλει άμεσα όλους τους Έλληνες που συνεργάζονται ενεργά με το Κατάρ. Στην ουσία εξυπηρετούν την Τουρκία.

Borsa İstanbul’un yüzde 10’u Katar’ın oldu – bianet

Μετάφραση από τα Τούρκικα Νέα

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.