India Oxenberg: Η στρατολογημένη «σκλάβα του σεξ» ξαναζεί τον 7χρονο εφιάλτη της

Η 29χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός περιγράφει τις διεστραμμένες εμπειρίες που έζησε για 7 βασανιστικά χρόνια ως μέλος της  σαδομαζοχιστικής αίρεσης του σεξ NXIVM, δέσμια του καταδικασμένου ιδρυτή και γκουρού, Keith Raniere

Ήταν Ιανουάριος του 2016, όταν η 25χρονη τότε India Oxenberg υπάκουε να μείνει εντελώς γυμνή και να διασχίσει ένα μεγάλο δωμάτιο με ένα τραπέζι στη μέση, πλάι σε άλλες ολόγυμνες γυναίκες.
Είχε έρθει η ώρα να μαρκαριστεί χωρίς αναισθητικό με καυτή πένα, χαμηλά στην κοιλιά κοντά στα γεννητικά της όργανα, με τα αρχικά του ηγέτη της NXIVM, Keith Raniere.

Ακόμη θυμάται το επαναλαμβανόμενο μαντρά που ακουγόταν στη διάρκεια της τελετής μύησής της: «Νιώστε τον πόνο, νιώστε την αγάπη».

1150x0__3_

«Ήμουν η πρώτη γυναίκα στην ομάδα των ‘’σκλάβων’’ μου που θα μαρκαριζόμουν. Θυμάμαι δύο γυναίκες να κρατούν τα χέρια και τα πόδια μου, για να μη λιποθυμήσω. Ήταν βασανιστήριο αλλά το πέρασα. Θυμάμαι να κλαίω, αλλά όχι με πόνο. Η μυρωδιά από την καμένη σάρκα μου ήταν τόσο έντονη που είχε γεμίσει ολόκληρο το αρχοντικό».

34450212-8845563-In_January_2016_Allison_Mack_told_India_that_to_show_her_commitm-m-44_1602799854344

Η 29χρονη σήμερα Αμερικανίδα ηθοποιός, κόρη της επίσης ηθοποιού Catherine Oxenberg που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη θρυλική «Δυναστεία», περιγράφει τα 7 βασανιστικά χρόνια που έζησε ως μέλος της σαδομαζοχιστικής αίρεσης του σεξ NXIVM, δέσμια του καταδικασμένου ιδρυτή και γκουρού, Keith Raniere.

Μια καινούργια σειρά ντοκιμαντέρ 4 επεισοδίων, με τίτλο «Seduced: Inside the NXIVM Cult» που ξεκινά την Κυριακή στο τηλεοπτικό δίκτυο Starz, προσπαθεί να εισβάλλει στα άδυτα της NXIVM, αυτής της υποτιθέμενης οργάνωσης αυτοβοήθειας για γυναίκες που ανάγκαζε τα μέλη της σε σεξουαλικές πράξεις με τον ηγέτη τους.

Η ομάδα, που ιδρύθηκε το 1998, ισχυριζόταν ότι περίπου 17.000 άτομα, ανάμεσά τους πολλοί σταρ του Χόλιγουντ και δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες, είχαν παρακολουθήσει τα ακριβά μαθήματα αυτοβελτίωσης που περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα.

Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε οι τολμηροί ισχυρισμοί της NXIVM ότι ενδυναμώνουν τους ανθρώπους για να βελτιώσουν τον κόσμο, ήταν απλώς μια κάλυψη για τη διεφθαρμένη κακοποίηση ευάλωτων νεαρών γυναικών. Δεν ήταν τυχαίο ότι ελκυστικές νέες γυναίκες – ανάμεσά τους πολλά μοντέλα και ηθοποιοί – προωθήθηκαν γρήγορα στις τάξεις της.

«Πήγα αναζητώντας έναν σκοπό στη ζωή μου και νόμιζα ότι αυτοί οι άνθρωποι το ήθελαν αυτό» λέει σχεδόν απολογητικά η India Oxenberg.

Τώρα πλέον ο ιδρυτής, Keith Raniere βρίσκεται στη φυλακή αναμένοντας την τελική απόφαση μετά την καταδίκη του για σεξουαλική εμπορία, εκβιασμό και κατοχή παιδικής πορνογραφίας. Πίσω από τα κάγκελα βρίσκονται και οι επικεφαλής συνεργάτες του, όπως η κληρονόμος της αυτοκρατορίας ποτών Seagram, Clare Bronfman και η ηθοποιός του Χόλιγουντ, Allison Mack.

Η Allison Mack ήταν που δελέασε την India να συμμετάσχει στο DOS, ένα μυστικό παιχνίδι πόνου και υποταγής στον Αρχηγό, όπου τα νεαρά μέλη αναγκάζονταν υπό την απειλή εκβιασμού να χρησιμεύσουν ως επώνυμοι σκλάβοι σε ανώτερα μέλη και στις σεξουαλικές συνευρέσεις του Keith Raniere.
Το καθεστώς που επικρατούσε εντός της σέχτας ήταν βάναυσο.
«Ήταν αυτός ο μεγάλος φιλόσοφος. Ένιωθα ότι θα πεθάνω για τον Keith» λέει η India . Εάν δεν έδειχνες υπακοή στις εντολές που μεταδίδονταν με SMS μέσω τηλεφώνου, η τιμωρία ήταν να παραμείνεις έξω στο χιόνι στις 3 τα ξημερώματα ή να σε χτυπήσουν πολλές φορές δυνατά με μπαμπού.
Το βασικό επιχείρημα ήταν ότι ο πόνος και η ταλαιπωρία ενδυναμώνουν τον άνθρωπο.

YouTube_KeithRaniere
Ο Keith Raniere, ο διεστραμμένος πρώην ηγέτης της NXIVM, καταδικάστηκε το 2019 για επτά κατηγορίες, ανάμεσά τους συνωμοσία εκφοβισμού, απάτης, καταναγκαστικής εργασίας και σεξουαλική διακίνηση

Ανάμεσα σε χειροπέδες και δερμάτινα λουριά οι «αφέντες» ενθαρρύνονταν να βάλουν τους σκλάβους τους μέσα σε σαδομαζοχιστικά κλουβιά.

Η επόμενη αποστολή για την India ήταν να «σαγηνεύσει τον Keith», μια πράξη που θα την «ωθούσε να ξεπεράσει τις ανασφάλειές της και να γίνει πιο δυνατή». Ο γκουρού του NXIVM στην πραγματικότητα, κοιμόταν με όλες τις γυναίκες ‘’σκλάβες’’ του, επιμένοντας ότι η καθεμία παρέμενε μονογαμική μαζί του. Οι σεξουαλικές συναντήσεις του με την India που ξεκίνησαν με έναν άγριο βιασμό, συνεχίστηκαν για ένα χρόνο.

1150x0__4_
Η Catherine Oxenberg, μητέρα της India, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη θρυλική «Δυναστεία»

Η India που είχε πλέον μετακομίσει από το οικογενειακό σπίτι της στην Καλιφόρνια, στο αρχοντικό του Keith Raniere στο Άλμπανυ, είχε γίνει η πιστή σκλάβα του που υπακούει τυφλά στις εντολές του. Μία από αυτές, με υπόδειξη της Allison Mack,  ήταν να μειώσει το βάρος της. Σταδιακά λιμοκτονεί, τα μαλλιά της πέφτουν και η περίοδος της σταματά.
Η μητέρα της είναι πεισμένη ότι έχει χάσει για πάντα την κόρη της… Ευτυχώς, τον Απρίλιο του 2017 ένας αποστάτης στρατολογημένος σκλάβος ενημερώνει την Catherine Oxenberg για την τρομακτική καθημερινότητα της κόρης της, και κάπως έτσι με προσωπική της προσπάθεια και αγώνα ξεκινά να ξετυλίγει το κουβάρι για να σώσει την κόρη της και να βοηθήσει στην αποκάλυψη της διεστραμμένης αποστολής αυτής της σαδομαζοχιστικής σέχτας.


«Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι να φθείρεσαι σιγά σιγά κάτω από την υποταγή» παραδέχεται η India, η οποία πλέον έχει καλύψει εκείνο το οδυνηρό μαρκάρισμα στο σώμα της με ένα τατουάζ που γράφει στα ιταλικά «Ancora imparo». «Μαθαίνω ακόμα» δηλαδή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.