Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επιθεώρησε την πρόοδο των έργων στον φράχτη του Έβρου – ΦΩΤΟ

Ένα 24ωρο πριν μεταβεί στον Έβρο ο Πρωθυπουργός για να «εγκαινιάσει» τρόπον τινά την ανέγερση του φράχτη, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος βρέθηκε στην περιοχή.

Είδε από κοντά τα έργα που έχει πραγματοποιήσει εδώ και μήνες το Μηχανικό της 7ης Ταξιαρχίας «Σαραντάπορος», που εκτός των άλλων, με πασαλοπήγματα και έχιδνες έχει καταφέρει να θωρακίσει μεγάλα τμήματα των συνόρων με την Τουρκία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, επιθεώρησε Σχηματισμούς, Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια και έλεγξε σχέδια και την επιχειρησιακή ετοιμότητα τμημάτων ‘Άμεσης Αντίδρασης. Από την επίσκεψη διαπίστωσε το υψηλό ηθικό, το άριστο πνεύμα, την ετοιμότητα, την αποφασιστικότητα και τη θέληση στην εκτέλεση της αποστολής.

Αμέσως μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες, το Σάββατο και την Κυριακή 17-18 Οκτωβρίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον Έβρο και τη Σαμοθράκη.

Στον Έβρο ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη και στις Φέρες όπου θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τοπικούς φορείς για τα προβλήματα της περιοχής και θα ενημερωθεί για τις εργασίες κατασκευής του νέου φράχτη.

Στη Σαμοθράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και φορείς του νησιού, ενώ θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Σαμοθράκης και τον αρχαιολογικό χώρο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.