Μια γυναίκα από το Κίεβο της Ουκρανίας υποστηρίζει πως βρήκε το μυστικό της νεότητας και αυτό είναι να κάνει τζόκινγκ και να κολυμπά γυμνή ακόμη κι όταν το θερμόμετρο δείχνει -9 βαθμούς Κελσίου.
Ο λόγος για την 32χρονη Ίνα Βλαντιμίρσκαγια (Inna Vladimirskaya), η οποία συνηθίζει να κολυμπά στον παγωμένο ποταμό Δνείπερο, αφότου κάνει τζόκινγκ γυμνή στις χιονισμένες όχθες του.
Η ίδια αποκαλύπτει πως η παράξενη συνήθεια της μετρά εννέα χρόνια και πως συχνά τη συνοδεύει και ο σύζυγος της.
Λέει η Ίνα: «Κάθε εβδομάδα τρέχω στο χιόνι και μετά βουτάω στο νερό.
»Η κατάδυση σε κρύο νερό κάνει το αίμα να πηγαίνει στα εσωτερικά όργανα, ενεργοποιώντας την κυκλοφορία τους, γεγονός που βοηθά στη διάσπαση του λίπους και στη βελτίωση του μυϊκού τόνου.
»Βοηθά επίσης στον πόνο των μυών και των αρθρώσεων και αναζωογονεί το δέρμα μου, λόγω της αυξημένης παροχής οξυγόνου σε αυτό».
Η παράτολμη γυναίκα αποκάλυψε ακόμα πως φροντίζει να μην μένει πολλή ώρα μέσα στο παγωμένο νερό και μόλις βγαίνει, στεγνώνει γρήγορα και μπαίνει στο ζεστό της αυτοκίνητο, ώστε να επανέλθει η θερμοκρασία της.





Δείτε φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο προφίλ της στο Facebook:







Κοινοποιήστε:
- Share on Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Facebook
- Share on X(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) X
- Share on LinkedIn(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) LinkedIn
- Share on WhatsApp(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) WhatsApp
- Share on Pocket(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pocket
- Εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Εκτύπωση
- Share on Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pinterest
- Share on Reddit(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Reddit
- Κοινοποίηση στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Tumblr
- Share on Telegram(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Telegram
- Email a link to a friend(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Email