Νέα δημοσκόπηση της μοναδικής εταιρείας που έπεσε μέσα στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις (31/1/2017-3/2/2017)

Γροθιά στο στομάχι της διαπλοκής και των ψευτοδημοσκόπων του συστήματος Μητσοτάκη αποτελεί η νέα δημοσκόπηση της Bridging Europe, που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και τα social media της εταιρίας και στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται πρώτο κόμμα με 20,1%, ενώ η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί με 18,5%. Τρίτο…κόμμα καταγράφεται το ΚΚΕ με 6,9%, ενώ ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,2%, το ΠΑΣΟΚ με 4,5% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,2%.
Εκτός βουλής καταγράφονται η Λαϊκή Ενότητα με 2,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,4%, η Ένωση Κεντρώων με 1,5%, ενώ πάνω από το Ποτάμι που καταγράφει μόλις 1,1% βρίσκεται η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,2%.
https://olympiada.files.wordpress.com/2017/02/img_3173.pngΑνάλογο είναι και το αποτέλεσμα που καταγράφεται στη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών. Εκεί ο Αλέξης Τσίπρας καταγράφει 46% θετικών και πολύ θετικών γνωμών, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται στο 18%.

Στη σχετική λίστα ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλαμβάνει την 4η θέση καθώς ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 27% θετικών και πολύ θετικών γνωμών βρίσκεται δεύτερος και ο Πάνος Καμμένος με 23% τρίτος.

Τέλος οι ερωτηθέντες φέρονται να κατηγορούν για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησς τη γερμανική κυβέρνηση σε ποσοστό 67%, έναντι 10% που απαντά πως φταίει η κυβέρνηση.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
Τρέχουσες Δημοσκοπήσεις για όλη την Ευρώπη:

https://twitter.com/EuropeElects

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.