ΣΥΡΙΖΑ: Έκθετος ο κ. Μητσοτάκης για το πόθεν έσχες της συζύγου του

Συντάκτης: efsyn.gr
Tι έχει να κρύψει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναρωτιέται ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στη μη δημοσιοποίηση του «πόθεν» έσχες της συζύγου του. 

Με αφορμή δημοσίευμα στην εφημερίδα Documento (που κάνει λόγο πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας «αποφεύγει συστηματικά και με ιδιαίτερα τεχνάσματα» να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες) και με πολύ επίκαιρο το θέμα του Φιγιόν («με τη γαλλική κοινή γνώμη να συνταράσσεται από το Penelope gate, το σκάνδαλο απόκρυψης αργομισθίας της συζύγου του Γάλλου υποψήφιου προέδρου της Δεξιάς»), ο ΣΥΡΙΖΑ διατυπώνει τις εξής δύο ερωτήσεις σε σχέση με τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη:

  • Ισχύει ότι υπάρχουν αγορές ακινήτων εκατομμυρίων ευρώ στο κέντρο του Παρισιού;
  • Ισχύει ότι είχε συστήσει εταιρία με τον ελεγχόμενο για τη λίστα Λαγκάρντ και τα Panama Papers κ. Παπασταύρου;

Καταλήγοντας η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί τον κ. Μητσοτάκη να δημοσιοποιήσει το «πόθεν έσχες» της συζύγου του και να δώσει απαντήσεις στον ελληνικό λαό, υποστηρίζοντας πως μετά την υπόθεση Siemens και τον Κήρυκα Χανίων, αυτό είναι άλλο ένα θέμα για το οποίο είναι έκθετος ο πρόεδρος της Ν.Δ. 

Ν.Δ.: Τα πληρωμένα πιστόλια του Μαξίμου

Νέα Δημοκρατία- Κ. Μητσοτάκης


INTIME NEWS // ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Με ιδιαίτερη σφοδρότητα ήρθε η ανακοίνωση-απάντηση της Νέας Δημοκρατίας για το συγκεκριμένο θέμα. Η Ν.Δ. μιλά για «πληρωμένα πιστόλια του Μεγάρου Μαξίμου, για άλλη μια φορά, βυθίζουν την πολιτική ζωή του τόπου στο βούρκο», τονίζοντας πως «δεν διστάζουν να αφήσουν χυδαία υπονοούμενα για την προσωπική ζωή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας… Έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ότι η διάσταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τη σύζυγό του ήταν περίπου σκηνοθετημένη για να μην δηλωθεί στο πόθεν έσχες ένα ακίνητο που είχε η ίδια αγοράσει και είναι δηλωμένο στη γαλλική εφορία!».
«Βαξεβάνης, Καλογρίτσας, Τσίπρας και Παππάς είναι ένα και το αυτό», τονίζεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει με νέα επίθεση στην κυβέρνηση:
Τους πληρωμένους εκτελεστές συμβολαίων θα τους κρίνει η ελληνική Δικαιοσύνη. Τους πολιτικούς τους καθοδηγητές θα τους κρίνει ο ελληνικός λαός.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.