Financial Times: Προβάδισμα ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές- Πώς βγαίνουν οι έδρες

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας με 10,6 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, βάσει όλων των δημοσκοπήσεων για τις ευρωεκλογές που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, δείχνει δημοσίευμα των  Financial Times.

Το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ταυτόχρονης διεξαγωγής και των εθνικών εκλογών.

Σε ρεπορτάζ με τίτλο «Ευρωεκλογές: Οι δημοσκοπήσεις ανά χώρα», οι FT αναλύουν τις δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες για να «προβλέψουν» τα πιθανά αποτέλεσμα των ευρωεκλογών του Μαΐου.

Στο άρθρο τους επισημαίνουν ότι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η ΝΔ θα κερδίσει 10 έδρες στο ευρωκοινοβούλιο, 7 ο ΣΥΡΙΖΑ, 1 το ΚΙΝΑΛ και 3 τα άλλα κόμματα.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι «μετά από δέκα χρόνια ύφεσης, με την ανεργία να είναι πάνω από το 18% και την πρωτοφανή μετανάστευση αρκετών νέων Ελλήνων, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας θα είναι το βασικό ζήτημα στις ερχόμενες εκλογές».

«Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ, που ήρθε πρώτος στις ευρωεκλογές του 2014, να βρίσκεται πίσω από την Νέα Δημοκρατία», αναφέρει.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.