Αγορά, επιχειρηματίες και αναλυτές βλέπουν πλέον κυβέρνηση συνεργασίας το 2027

H αγορά αρχίζει και βλέπει ότι η κυβέρνηση συνεργασίας είναι η πιο πιθανή λύση ενώ για κάποιους επιχειρηματίες και η πιο συμφέρουσα

Να ξέρετε ότι ήδη επιχειρηματίες, αναλυτές, στελέχη, δημοσιογράφοι και λοιποί δημοσιολόγοι έχουν αρχίσει και συζητάνε σενάρια επί σεναρίων για το τι θα γίνει στις εκλογές του 2027 και εκεί που καταλήγουν είναι ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα αλλά χωρίς αυτοδυναμία.
Και εκεί αρχίζουν και μπαίνουν τα σενάρια.
Όλοι οι παραπάνω, βλέπουν πλέον πιο ορατή από ποτέ μία κυβέρνηση συνεργασίας.
Θεωρούν ότι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πετύχει ένα ποσοστό κοντά στο 30% και η διαφορά του από το 2ο κόμμα είναι άνω των 10 μονάδων δεν θα υπάρξει κάποιος για να τον αμφισβητήσει για το εάν θα είναι Πρωθυπουργός σε κυβέρνηση συνεργασίας.
Αν όμως, η διαφορά από το δεύτερο κόμμα είναι κάτω των 10 μονάδων, τότε θα πρέπει να αποδεχτεί το γεγονός και να γυρίσει σελίδα, αφήνοντας τη θέση για κάποιον άλλον κοινής αποδοχής.
Πάντως, είναι αλήθεια ότι η αγορά αρχίζει και βλέπει ότι η κυβέρνηση συνεργασίας είναι η πιο πιθανή λύση ενώ για κάποιους επιχειρηματίες και η πιο συμφέρουσα.

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.