Ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου, Γουίλμπορ Ρος, συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.
Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε ο Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, οι υφυπουργοί Χρίστος Δήμας, Νίκος Παπαθανάσης, Γιάννης Τσακίρης, Κώστας Φραγκογιάννης και αξιωματούχοι των δύο χωρών, παρουσιάστηκαν ο αναπτυξιακός νόμος και οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων.
«Η συνάντηση πήγε πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και κυρίως τους Υφυπουργούς που ήταν εδώ πολύ καλά διαβασμένοι και μπορέσαμε να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ και του κ. Ρος» είπε ο κ. Γεωργιάδης μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.
«Παρουσιάσαμε και τον αναπτυξιακό νόμο που ετοιμάζουμε, ο οποίος κατενθουσίασε τους Αμερικανούς γιατί κι εκείνοι είπαν ότι μ’ αυτού του είδους τις πρωτοβουλίες η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μεταμορφώνει τη χώρα και έρχεται η ώρα να έλθουν σοβαρές αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα.
»Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι ήταν μια πολύ σημαντική συνάντηση» συμπλήρωσε ο υπουργός.
Κοινοποιήστε:
- Share on Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Facebook
- Share on X(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) X
- Share on LinkedIn(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) LinkedIn
- Share on WhatsApp(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) WhatsApp
- Share on Pocket(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pocket
- Εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Εκτύπωση
- Share on Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pinterest
- Share on Reddit(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Reddit
- Κοινοποίηση στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Tumblr
- Share on Telegram(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Telegram
- Email a link to a friend(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Email