Με το διοικητικό συμβούλιο της «Ένωσης Εργαζομένων ΕΡΤ», συναντήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και ενημερώθηκε για την πορεία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, οι εργαζόμενοι του μετέφεραν την έντονη ανησυχία που υπάρχει σε αρκετούς εργαζομένους, λόγω και του γεγονότος ότι η σημερινή κυβέρνηση, όπως του είπαν, έχει επιλέξει να στελεχώσει την ΕΡΤ με έκτακτους συνεργάτες παροπλίζοντας το μόνιμο προσωπικό.
Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξήγησε ότι αμέσως μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας η Νέα Δημοκρατία, κεντρικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος του είναι η ΕΡΤ να γίνει ένα πραγματικά δημόσιο και ακηδεμόνευτο μέσο μαζικής ενημέρωσης. Δηλαδή, με πλήρη αμεροληψία στην ενημέρωση, με νέες εκπομπές πολιτισμού και ψυχαγωγίας και με έμφαση στα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας.
Στο πλαίσιο αυτό, επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι, όπως και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, έτσι και στην ΕΡΤ, δεν θα γίνουν απολύσεις, αλλά θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια, αξιολόγηση και αξιοκρατία στην αξιοποίηση των εργαζομένων.
Κοινοποιήστε:
- Share on Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Facebook
- Share on X(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) X
- Share on LinkedIn(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) LinkedIn
- Share on WhatsApp(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) WhatsApp
- Share on Pocket(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pocket
- Εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Εκτύπωση
- Share on Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pinterest
- Share on Reddit(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Reddit
- Κοινοποίηση στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Tumblr
- Share on Telegram(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Telegram
- Email a link to a friend(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Email