Το βράδυ της Κυριακής 26ης Μαΐου, με τη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ να αγγίζει τις 10 μονάδες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω ενός sms που απέστειλε στους βουλευτές του, θέλησε να τους τονίσει τη στάση που πρέπει να κρατήσουν την επόμενη μέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το sms του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο εστάλη στα κινητά των βουλευτών του ανέφερε:
«Σας ευχαριστώ για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί. Παρακαλώ να είμαστε προσεχτικοί, σεμνοί και συγκρατημένοι. Καλό αγώνα».
Παρ όλα αυτά, πολλά από τα στελέχη της ΝΔ δεν μπόρεσαν και δεν μπορούν να συγκρατηθούν και προβαίνουν σε εμπρηστικές δηλώσεις, με μια από αυτές του Κώστα Στεφανίδη, συντονιστή ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας, που έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Τώρα που η Κούνεβα του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξελέγη ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά;…», που οδήγησε στην διαγραφή του από τη ΝΔ.
Κοινοποιήστε:
- Share on Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Facebook
- Share on X(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) X
- Share on LinkedIn(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) LinkedIn
- Share on WhatsApp(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) WhatsApp
- Share on Pocket(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pocket
- Εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Εκτύπωση
- Share on Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pinterest
- Share on Reddit(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Reddit
- Κοινοποίηση στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Tumblr
- Share on Telegram(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Telegram
- Email a link to a friend(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Email