Τελειώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επομένη των ευρωεκλογών σε περίπτωση νίκης ΣΥΡΙΖΑ ή μικρού προβαδίσματος της ΝΔ, όπως προανήγγειλε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο δρομολόγησης εσωτερικών αλλαγών στη Νέα Δημοκρατία, όχι μόνον αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, αλλά και σε περίπτωση μικρής διαφοράς, ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της «Πειραιώς», Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Κληθείς να σχολιάσει στον ΑΝΤ1, δηλώσεις για την πιθανή διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, είπε πως μάχεται πιστεύοντας ότι «είναι ώρα πολιτικής αλλαγής» και «την ώρα της μάχης δεν μπορείς να κάνει προβλέψεις».
Τόνισε πάντως πως, «όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά, θα πυροδοτήσει μεγάλες πολιτικές αλλαγές.
»Αν οι πολίτες μιλήσουν και δώσουν μεγάλη διαφορά, τότε η κυβέρνηση δεν στέκει», υπογράμμισε.
Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο και αν αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει αλλαγές στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε πως «θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε τα αποτελέσματα, σε περίπτωση μικρής διαφοράς και θα πράξουμε αναλόγως».
Κοινοποιήστε:
- Share on Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Facebook
- Share on X(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) X
- Share on LinkedIn(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) LinkedIn
- Share on WhatsApp(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) WhatsApp
- Share on Pocket(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pocket
- Εκτύπωση(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Εκτύπωση
- Share on Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Pinterest
- Share on Reddit(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Reddit
- Κοινοποίηση στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Tumblr
- Share on Telegram(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Telegram
- Email a link to a friend(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Email