Αποκάλυψη: Ιδού η μαρτυρία- βόμβα(βίντεο) για δωροδοκίες πολιτικών στο χώρο της Υγείας που έμεινε στα συρτάρια!Τολμά κανείς να την ερευνήσει σε βάθος;

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Βόμβα (και)από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Πλεύρη σήμερα στην κρατιή τηλεόραση.Διακήρυξε ότι το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ είναι μέγα σκάνδαλο.

Στη συνέχεια ο κ.Πλεύρης προσπάθησε να περιορίσει το μέγα σκάνδαλο σε επίπεδο γιατρών με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση να αποκαλύπτει ότι “ερχονται πορίσματα των Επιθεωρητών Υγείας που θα αποκαλύπτουν μεγάλο φαγοπότι στο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ” και είπε ότι μόνο για μια συγκεκριμένη μικρή περίοδο η ζημιά των κρατικών ταμείων από το φαγοπότι στο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ ήταν 65 εκατομ ευρώ!

Πρόσθεσε ότι μετά το 2011 οι αυξήσεις στις τιμές των φαρμάκων και γενικά η τιμολόγηση κάποιου φαρμάκου γίνεται ΜΟΝΟ με υπογραφή Υπουργού.

Ο κ.Πλεύρης απάντησε ότι επι Νέας Δημοκρατίας υπήρξε οικονομία στον τομέα αυτό και επι ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε αύξηση.

Ετσι και ο κ.Πλεύρης απο την πλευρά του επιβεβαίωσε την άμεση εμπλοκή των υπουργών στην …μειωσοαύξηση των εξόδων.

Νωρίτερα ο κ.Παπαγγελόπουλος είχε πει στην κρατική τηλεόραση ότι τον κατηγορούν διότι δεν θέλουν να αποκαλυφθεί  το μέγα σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Συμπέρασμα της συζήτησης αυτής ήταν ότι δεν έγινε έρευνα σε βάθος,αλλά έρευνα στρεβλή και επισημάνθηκε ότι δεν κατέθεσαν βασικοί μάρτυρες.

Ο κ.Πλεύρης αναφέρθηκε ειδικά μάλιστα  στην μη κατάθεση Φρουζή και ο ισχυρισμός μοιάζει με ανέκδοτο νομικά αφού ο Φρουζής ήταν ο υπεύθυνος της ΝΟΒΑΡΤΙΣ και φυσικά μόνο μάρτυρας αποκάλυψης του σκανδάλου δεν θα ήταν,αφού θα έπρεπε να κατηγορήσει τον εαυτό του.

Αρα ο κ.Πλεύρης από τη μία εμφανίζει ευαίσθητη τη Νέα Δημοκρατία στην έρευνα,εμφανίζεται να θεωρεί μαζί με τη Νέα Δημοκρατία μέγα σκάνδαλο τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ,από την άλλη αναφέρεται σε καταλυτική μαρτυρία του Φρουζή,δηλαδή σε μαρτυρία εκείνου που θα ισχυριστεί ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΟΒΑΡΤΙΣ έκανε το παν να αθωωθούν οι γιατροί που αρχικά είχαν πιαστεί στα πράσα,καταδικάστηκαν και στη συνέχεια αθωώθηκαν.

Ο Φρουζής έχει πει δημόσια μέσω της υπεράσπισής του ότι ΔΕΝ έχει υποπέσει στην αντίληψή του καμία απολύτως παράβαση εκ μέρους της ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Ο κ.Παπαγγελόπουλος βάλλεται πολύ απο το συγκρότημα Μαρινάκη και ασφαλώς δεν είναι τυχαία η βόμβα που εξαπέλυσε στη Βουλή προχθές κατά του μεγαλοδημοσιογράφου και “δεξιού χεριού” του Στ.Ψυχάρη Γιώργου Παπαχρήστου.

Ο Παπαχρήστου σήμερα είναι μεγαλοστέλεχος στον Ομιλο Μαρινάκη.

Ο Δ.Παπαγγελόπουλος είπε στη Βουλή ότι ο κατήγορός του σήμερα Εισαγγελέας Αθανασίου(καμία σχέση με τον βουλευτή Μπάμπη Αθανασίου)του πρόσφερε λογαριασμό του δημοσιογράφου και εκείνος του είπε να πράξει τα νόμιμα ,θεωρώντας ότι του πρόσφερε τον λογαριασμό για να ανανεώσει τη θητεία του στην επίζηλη θέση του εισαγγελέα δίωξης οικονομικού εγκλήματος.

Δεν είπαν όμως αν τελικά αυτός ο λογαριασμός αποδείχθηκε “παράνομος θησαυρός” ή άνθρακας νόμιμος.

Αντίθετα έγινε αναφορά στη λίστα Λαγκάρντ για να πει ο κ.Πλεύρης ότι για το σκάνδαλο αυτό είχε γίνει διεύρυνση κατηγορητηρίου για τον τότε Υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Να θυμίσουμε ότι ο κ.Παπακωνσταντίνου είχε καταδικαστεί στην αστεία ποινή του ενός έτους με αναστολή κλπ έναντι κάθειρξης 10 ετών που είχε επιβληθεί πρωτόδικα και προκλητικά και καταφανώς άδικα,αφού δεν συνδέθηκε ποτέ με κίνητρο δοωροδοκίας στον πρώην Εισαγγγελέα Γιάννη Διώτη.

Οταν αρχίσαμε τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ ο κ.Διώτης αθωώθηκε στον δεύτερο βαθμό και με δεδομένη την ουσιαστική αθώωση του κ.Παπακωνσταντίνου τα περι σκανδάλου της λίστας που είπε και ο κ.Πλεύρης είναι μεν σωστά,αλλά αποκαλύπτουν απλά οτι ΚΑΙ αυτό το σκάνδαλο συγκαλύφθηκε.

Υπάρχουν κρίσιμοι μάρτυρες που δεν εξετάσθηκαν ,ώστε να συγκαλυφθεί το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ;

Υπάρχουν μαρτυρίες με όνομα και υπογραφή ότι στην Ελλάδα δωροδοκούνται πολιτικοί και μάλιστα στο χώρο της Υγείας;

Βεβαίως ναι είναι η απάντηση και δεν αναφερόμαστε στα πρωτοσέλιδα διαφόρων ΜΜΕ που βλέπετε και στο ρεπορτάζ αυτό.

Ο επι τρία χρόνια Υπουργός Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Σούρλας,ένας πανθομολογούμενα ΕΝΤΙΜΟΣ άνθρωπος,γιατρός και πολιτικός σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση έκανε ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ αποκαλύψεις δωροδοκίας,ακόμα και με μισό δις σε έναν μόνο Υπουργό και με τρόπο που θα φαινόταν μάλιστα ότι αυτός ο Υπουργός παρότι θα έπαιρνε θηριώδη μίζα ,θα ήταν ταυτόχρονα υπηρέτης της υγείας του λαού!!!

Ο κ.Σούρλας κλήθηκε ή θα κληθεί να καταθέσει και κατά την δικαστική διερέυνηση του σκανδάλου και στη Δικαιοσύνη και στα πολιτικά “φόρα” των Επιτροπών;

Στις 7 Ιουλίου του 2015 ο τότε αντικαγκελλάριος της Γερμανίας και τότε Υπουργός Οικονομίας Ζιγκ.Γκάμρπιελ είχε δηλώσει στο περιοδικό ΣΤΕΡΝ ότι “η ελληνική ελίτ λεηλατούσε επι χρόνια την Ελλάδα και η Ευρώπη κοιτούσε”.

Ασφαλώς αναφερόταν σε ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και όχι σε γιατρούς της Ελλάδας,οι οποίοι πάντως αθωώθηκαν σε όσες δίκες κατηγορήθηκαν.Ακόμα και εκείνοι της Θεσσαλονίκης που είχαν καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξης ο καθένας για δεκάδες εκατομύρια ευρώ αθωώθηκαν στο Εφετείο.

Ιδού λοιπόν ΜΑΡΤΥΡΙΑ “μετά λόγου γνώσεως” ΠΑΝΕΝΤΙΜΟΥ ανθρώπου,γιατρού και πολιτικού  για ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και…φρίξτε:

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.