Η (ΑΠΟ)ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ δημοσιογραφίας

Συντάκτης:  Χ.Κ.

Μεγάλη πρεμούρα έπιασε το «Πρώτο Θέμα» για να βγάλει «αποκλειστικό» μέσα από την ομιλία του πρωθυπουργού, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο μέσο να εκτεθεί πανηγυρικά για ακόμη μία φορά.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα ακούστηκαν αποδοκιμασίες μέσα στο Αλεξάνδρειο, με το «Πρώτο Θέμα» να σπεύδει να γράψει ότι ο πρωθυπουργός αποδοκιμάστηκε από τους συγκεντρωμένους. Το φωτεινό παράδειγμα ακολούθησαν και άλλα μέσα, αλλά όχι τόσο… φανερά.

Αποδοκιμασίες κατά του Αλ. Τσίπρα δεν υπήρξαν, όμως οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκίμασαν έναν πολίτη που επιχείρησε να τραγουδήσει το «Μακεδονία Ξακουστή».

«Φίλες και φίλοι, πολίτες της Θεσσαλονίκης, αυτή είναι η απτή απόδειξη ότι μόνο σε μία δημοκρατική συγκέντρωση μιας δημοκρατικής δύναμης μπορούν να έχουν το θάρρος να έρθουν κάποιοι με διαφορετική άποψη. Πείτε μου εσείς πού αλλού θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Στις συγκεντρώσεις της ακροδεξιάς, του μίσους και της μισαλλοδοξίας;» ήταν το σχόλιο του πρωθυπουργού για το περιστατικό.

Στο «Πρώτο Θέμα», φυσικά, κατάλαβαν λίγη ώρα αργότερα τη νέα γκάφα και προσπάθησαν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα γράφοντας «ακούστηκε ένα παρατεταμένο “ουουου” και αρχικά υπήρξε η εντύπωση ότι αποδοκιμάστηκε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας».

ΥΓ.: Αλήθεια σε αυτά τα μέσα πίστευαν ότι είναι τόσο εύκολο να παραβρεθεί κάποιος σε μεγάλη εκδήλωση κόμματος και να αποδοκιμάσει τόσο άνετα;

ΥΓ.2: Ο συγκεκριμένος πολίτης, πάντως, εντοπίστηκε και οδηγήθηκε εκτός του χώρου της ομιλίας του πρωθυπουργού. Έτσι για να τα λέμε και αυτά…

Πηγή: https://www.efsyn.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.