“Λομπίστας Β’ κατηγορίας” ο Διαματάρης! Λύνονται τώρα οι “γλωσσίτσες” για τον πρώην υφυπουργό

Έπρεπε να γίνει όλη αυτή η γελοιότητα με τις συνεχόμενες αποκαλύψεις για τα πτυχία, την ηλικία, το ασυμβίβαστο του  Αντώνη Διαματάρη που κατέληξε με την έξοδό του από την κυβέρνηση, λίγες ώρες μόνο αφότου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε πει ότι “το θέμα είναι λήξαν” για να μάθουμε ότι στο κυβερνητικό επιτελείο από την τοποθέτησή του έπαιρνε “μηνύματα” ότι ο πρώην πλέον υφυπουργός Εξωτερικών δεν διακρινόταν για την αξιοπιστία του!

Όπως γράφει σήμερα ο “βηματοδότης” συγκεκριμένα,  υπήρχαν πολλοί που περιέγραψαν τον Αντώνη Διαματάρη ως “λομπίστα β’ κατηγορίας”!

Αναλυτικά:

Κάποια στιγμή ετέθη ζήτημα να ακυρωθούν όλοι οι διορισμοί και να επανεξεταστούν όλες οι τοποθετήσεις. Ωστόσο, έπειτα από παραινέσεις και άλλων που κατοικοεδρεύουν στο Μέγαρο Μαξίμου, επελέγη η οδός του κατευνασμού και της άμβλυνσης των αρνητικών εντυπώσεων.

Οταν όμως λίγες ημέρες μετά ανέκυψε το θέμα με τα πλαστά πτυχία του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη και ορισμένοι, περιλαμβανομένου και του κυβερνητικού εκπροσώπου, έσπευσαν να δηλώσουν ότι το θέμα είναι λήξαν, η προηγούμενη ιστορία δεν επέτρεπε τέτοια στάση και συμπεριφορά. Ο Πρωθυπουργός αυτή τη φορά πήρε τη σπάθη του και καρατόμησε τον υφυπουργό χωρίς να περιμένει να γυρίσει από την Αυστραλία. Υποθέτω ότι το πάθημα θα γίνει μάθημα και θα διπλοτσεκάρονται στο εξής τα βιογραφικά των φιλόδοξων… «αρίστων».

Πάντως οφείλω να σημειώσω ότι από την τοποθέτησή του στο υφυπουργείο Εξωτερικών ελάμβαναν αιτήματα και μηνύματα ότι το πρόσωπο δεν διακρινόταν για την αξιοπιστία του. Πολλοί τον περιέγραψαν σαν «λομπίστα Β’ κατηγορίας» στη ζώνη της Αστόρια και σημείωναν ότι επρόκειτο για επιλογή που θα πλήγωνε τον Πρωθυπουργό. Οπως και απεδείχθη”.

“Τις ημέρες που προηγήθηκαν των ελληνοτουρκικών θεμάτων στο Λονδίνο το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου δεν ήταν το καλύτερο. Εξαιτίας κυρίως των αρνητικών εντυπώσεων που προκάλεσαν οι τοποθετήσεις νέων διοικητών στα νοσοκομεία. Οι άγρυπνοι πληροφοριοδότες μου μού μετέφεραν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν έξαλλος με τους συνεργάτες του την επομένη των τοποθετήσεων. Δεσμευμένος όπως ήταν από τις εξαγγελίες του ότι δεν θα διορίσει αποτυχόντες βουλευτές, εξεμάνη όταν είδε το αποτέλεσμα των τοποθετήσεων. Ενιωσε, μου είπαν, βαθιά πληγωμένος γιατί ετρώθη η αξιοπιστία του…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.