ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ είναι Πολάκης χωρίς τα μούσια

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο Αδωνις Γεωργιάδης στην απαξιωτική δήλωση του Αλέξη Τσίπρα κατά του Πέτρου Τατσόπουλου τον οποίο χαρακτήρισε «απολειφάδι της πολιτικής».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όταν ανέβηκε στο βήμα έστρεψε τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού λέγοντας ότι καταδικάζει την αήθη επίθεση του κ.Τσιπρα εναντίον του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ . Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε χυδαίο τον τρόπο με τον οποίο μίλησε ο πρωθυπουργός αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Θυμήθηκε την εποχή που ο κ. Τατσόπουλος ήταν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και όποιος έβγαινε και έκανε κριτική στην περίφημη του δήλωση περί της μισής Αθήνας τότε ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι αυτά είναι κουτσομπολιά που δεν πρέπει να έχουν θέση στην πολιτική.

«Αυτό που λέγατε εσείς όταν ο Τατσόπουλος ήταν στην κοινοβουλευτική σας ομάδα ήρθε και το είπε ο Τσίπρας εδώ στη Βουλή, δεν ήταν απολειφάδι όταν ήταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε τώρα που κατάλαβε τον Τσίπρα και τον βρίζει. Αλλα τέτοιος είναι ο Τσίπρας μικρός και ασήμαντος ένας Πολάκης χωρίς μούσια».

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.