“ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΑ Εξάρχεια… υπερηφανεύονται Παπακώστα – Γεροβασίλη”!

Ανταπαντώντας αργά το απόγευμα της Παρασκευής (7.12.2018) η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τις ταραχές στο περιθώριο της πορείας για τη συμπλήρωση 10 ετών από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου σημειώνει:

“Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στην απάντησή του στη ΝΔ, υπερηφανεύεται ότι τα χθεσινά επεισόδια ήταν ”περιορισμένης και ελεγχόμενης έκτασης” και ότι ”με σχέδιο και αποφασιστικότητα περιφρούρησε το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώσουν, αποκαθιστώντας γρήγορα την ομαλότητα στην Αθήνα”.

Αντί άλλης απάντησης επιστρέφουμε στις κ. Παπακώστα και Γεροβασίλη λίγες μόνον σημερινές φωτογραφίες για να τις προσθέσουν στο άλμπουμ των επιτυχιών τους”.

 

Νωρίτερα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε αναφέρει ότι:

“Η Αστυνομία με σχέδιο και αποφασιστικότητα περιφρούρησε το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώσουν κατά την επέτειο για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ενώ αποκατέστησε γρήγορα την ομαλότητα στην Αθήνα. Τα επεισόδια ήταν περιορισμένης και ελεγχόμενης έκτασης”.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.