Γ. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” ΚΑΙ ΓΩ είμαστε το ίδιο – Ή στηρίζετε “Πρωτοβουλία” ή αντίο

Στο http://www.thestival.gr διαβάσαμε:

Για την πρόταση που έχουν καταθέσει οι αυτοδιοικητικές δυνάμεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρει ότι προτείνουν για υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης την Κατερίνα Νοτοπούλου τοποθετήθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Όπως είπε, οι κομματικοί υποψήφιοι τον στεναχωρούν ενώ σημείωσε ότι Μπουτάρης και “Πρωτοβουλία” είναι το ίδιο και όποιος θέλει να στηρίξει, στηρίζει την “Πρωτοβουλία”.

“Οι κομματικοί υποψήφιοι εμένα με στεναχωρούν. Ο πρωθυπουργός είπε κάποια στιγμή να ηγηθώ ενός ευρύτερου δημοκρατικού προοδευτικού μετώπου προκειμένου να μην αλλάξει χέρια ο δήμος. Εκείνο που μετράει πρώτα για μένα είναι, ότι εμείς σαν πρωτοβουλία δεν ανεχόμαστε κομματικές υποψηφιότητες. Επιπλέον έγινε ένα λάθος, δεν ξέρω αν είναι λάθος η εσκεμμένο, ένα μέλος της νομαρχιακής είπε ότι ο Τσίπρας στηρίζει Μπουτάρη και όχι Πρωτοβουλία . Αυτό είναι λάθος. Μπουτάρης και πρωτοβουλία είναι το ίδιο πράγμα. Ή στηρίζετε πρωτοβουλία ή αντίο”, τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος.

Από την πλευρά του ο κ. Ταχιάος τόνισε:

“Δεν ξέρω την κ. Νοτοπούλου δεν την έχω γνωρίσει ποτέ. Δεν έχω άποψη είναι ένα πρόσωπο νέο. Εγώ μπορώ να απαντήσω για μένα. Δεν προέκυψα out of the blue στην πόλη. Μπορεί κανείς να μιλήσει για μένα θετικά η αρνητικά είμαι έτοιμος να απαντήσω στα πάντα”

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.