Καταιγίδα αποκαλύψεων για τους νταβατζήδες ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας – Ποια στοιχεία θα βουν στη φόρα

Σε ειδική συνεδρίαση της Βουλής για τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή που αποφάσισε ο ίδιος, απαντώντας στην πρόκληση Μητσοτάκη Θα φέρει στο φως στοιχεία – φωτιά για offshore και μαύρους λογαριασμούς, που καίνε πολιτικούς, τους βαρόνους της διαπλοκής, τραπεζίτες και προμηθευτές του Δημοσίου
ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ να βγάλει στη φόρα όλα τα άπλυτα του παλιού διεφθαρμένου και χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος, είναι ο Αλέξης Τσίπρας.
Εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος απ΄ ό,τι φαίνεται πάει γυρεύοντας, ο πρωθυπουργός δρομολογεί άμεσα ειδική συνεδρίαση της Βουλής, στην οποία θα κυριαρχήσουν τα ζητήματα της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς.
Η επίμαχη συζήτηση γίνεται σε μια περίοδο κατά την οποία τα εισαγγελικά γραφεία έχουν τιγκάρει από υποθέσεις σκανδάλων της περιόδου διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, η διερεύνηση των οποίων αναδύει μπόχα και δυσωδία.
Το τάιμινγκ συμπίπτει επίσης με την αποκάλυψη των διαφόρων εγγράφων από τους φορολογικούς παραδείσους, καθώς επίσης και με την ταυτοποίηση μαύρων λογαριασμών που συνδέονται με μεγαλόσχημους παράγοντες της δημόσιας ζωής.
Στο Μαξίμου ετοιμάζονται για σκληρό ροκ και γι΄ αυτό ανασύρουν όλους τους φακέλους από υποθέσεις δημόσιου συμφέροντος.
Στη διάρκεια της συζήτησης, ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί στα 240 δισεκατομμύρια ευρώ που φυγαδεύτηκαν από τις ελληνικές τράπεζες σε φορολογικούς παραδείσους.
Πρόκειται για ένα γιγαντιαίο σκάνδαλο το οποίο θα χρεώσει στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, καθώς και σε μια σειρά από τραπεζίτες, που βρίσκονταν σε άμεση διαπλοκή με το παλιό πολιτικό σύστημα.
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα προβεί σε αποκαλύψεις για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων.
Άλλωστε μέχρι να γίνει η συζήτηση δεν αποκλείεται να ασκηθούν κακουργηματικές διώξεις σε βάρος τραπεζικών στελεχών, που έστησαν τη μεγάλη απάτη σε συνεργασία πάντα με κορυφαίους παράγοντες της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.
Ειδική αναφορά θα κάνει ο πρωθυπουργός και στα θαλασσοδάνεια που έδιναν οι διοικήσεις των τραπεζών σε βαρόνους της ενημέρωσης και επιχειρηματίες που είχαν ισχυρούς δεσμούς με τα κόμμα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Την τιμητική τους θα έχουν στην ειδική συνεδρίαση οι φορολογικοί παράδεισοι, οι offshore και οι μαύροι λογαριασμοί.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να προχωρήσει σε μετωπική επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο για το πόθεν έσχες, όσο και για τις υποθέσεις της Μαρέβας.
Το πολιτικό θερμόμετρο θα πάρει φωτιά με την παρουσίαση νέων συγκλονιστικών στοιχείων για το σκάνδαλο με τη NOVARTIS, ενόψει μάλιστα και της επικείμενης άσκησης κακουργηματικών διώξεων.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί σε όλες τις σκανδαλώδεις υποθέσεις εξοπλιστικών από την αμαρτωλή περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον αρχιερέα της διαφθοράς, Κώστα Σημίτη.
Πρόκειται να προβεί σε αποκαλύψεις για τα μπαταρισμένα υποβρύχια που στοίχισαν στο ελληνικό δημόσιο 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ, στο σκάνδαλο με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, στην υπόθεση με τα Απάτσι, για την οποία αρχίζει μια ακόμα δίκη στο Εφετείο Κακουργημάτων.
Ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί στον Άκη, τον Σμπώκο, τον Κάντα, τους εθνικούς προμηθευτές και τις σχέσεις διαπλοκής που είχαν με το παλιό πολιτικό σύστημα.
Η καταιγίδα αποκαλύψεων που αναμένεται στην ειδική συνεδρίαση της Βουλής θα προκαλέσει αναγκαστικά νέο κύκλο εσωστρέφειας στα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Κυριάκος και Φώφη θα βρεθούν για μια ακόμα φορά απολογούμενοι για υποθέσεις διαφθοράς και φοροδιαφυγής στις οποίες εμπλέκονται μεγαλόσχημοι οικονομικοί παράγοντες και πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.