Τα F16 ‘έκαψαν’ τη γραμμή Άδωνι

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην ΝΔ.Θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για εσκεμμένο εθνικό σαμποτάζ για τις προτάσεις που πέφτουν στο τραπέζι του κόμματος απο τον Αδωνι και ορισμένους άλλους.
Για να δούμε τι ακρβώς συμβαίνει:
Η από εδώ και πέρα στάση της ΝΔ απέναντι στον Πάνο Καμμένο και την κυβέρνηση απασχόλησε τη συνεδρίαση των γαλάζιων τομεαρχών στον απόηχο της συζήτησης στη βουλή τη Δευτέρα. Πληροφορίες θέλουν τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να εισηγήθηκε την στο εξής συλλήβδην καταψήφιση σε οποιαδήποτε πρόταση ή μέτρο φέρνει στη βουλή ο υπουργός Άμυνας.
Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι με την πρόταση αυτή συμφώνησε και η Ντόρα Μπακογιάννη. Ωστόσο ένα ερώτημα που έθεσαν τόσο ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Κώστας Τσιάρας όσο και ο τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έκανε όλους και φυσικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να το ξανασκεφτούν και να μην υιοθετήσουν την πρόταση Γεωργιάδη.
Το ερώτημα φυσικά ήταν τι γινόταν όταν ερχόταν στη βουλή η συμφωνία με τις ΗΠΑ για την αναβάθμιση των F16, την οποία η ΝΔ έχει χαρακτηρίζει «επιβεβλημένη».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.