Eίναι αυτή σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση;

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, διανύει μια από τις χειρότερες περιόδους στην ιστορία του. Η εικόνα του μάλιστα το τελευταίο διάστημα γίνεται όλο και πιο αποκαρδιωτική. Τη μία μέρα, ο αντιπρόεδρος του κόμματος δηλώνει ότι προτιμά να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα παρά να κλείσει η αξιολόγηση. Την επόμενη, βγαίνει στα κεραμίδια καταγγέλλοντας κρυφό οικογενειακό ταξίδι αναψυχής στο Παρίσι με έξοδα του κράτους. Για το πρώτο εξετέθη αυτοθέλητα, για το δεύτερο από τη γαλλική Figaro.
Μετά έχεις τα καμώματα της συζύγου του προέδρου του κόμματος. Καμώματα για τα οποία είναι έκθετος και υπόλογος ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και για τα οποία ακόμα δεν έχει δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό, επιλέγοντας να κρυφτεί πίσω από την ανακοίνωση της Μαρέβας.
Έχουμε και λέμε. Τρία στα τρία για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσα σε ένα διάστημα μερικών μόνο ημερών. Δεν το λες και κακή επίδοση…
Αυτή είναι η παράταξη που υποσχέθηκε χρήσιμη και δημιουργική αντιπολίτευση; Αυτή είναι η παράταξη που υποσχέθηκε την αλλαγή, που διεκδικεί τη διακυβέρνηση της χώρας υποσχόμενη ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα και τους πολίτες της;
Δεν μας αξίζει.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.