ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ να εκπέμψει μηνύματα πανανθρώπινα

Στο https://www.euro2day.gr διαβάσαμε:

Το «παρών» στο Forum “Next is Now – Ελληνικός Τουρισμός, μια Εθνική Υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές” έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Σημειώνεται ότι το Forum τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και διοργανώνεται με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Αττικής.

«Για εμάς τους Έλληνες, το να προσελκύουμε τουρίστες δεν είναι μονό θέμα οικονομικό ιδίως στη σημερινή εποχή. Θέλουμε να δείξουμε εδώ, στην Ελλάδα αλλά και στη Μεσόγειο γενικότερα, ότι και η Ελλάδα όταν τη γνωρίσει κανείς από κοντά, όταν μιλήσει με την ψυχή της, όταν μιλήσει με τον λαό της, μπορεί να εκπέμψει μηνύματα πανανθρώπινα και τόσο πολύτιμα τούτες τις ώρες. Γιατί σας διαβεβαιώνω ότι είμαστε μια μικρή χώρα σε έκταση, ένας μικρός λαός σε αριθμό, αλλά έχουμε μεγάλη ιστορία, μια βαριά κληρονομιά, και ξέρω ότι θα ανταποκριθούμε στο μέλλον που μας αναλογεί σύμφωνα με την κληρονομιά που κουβαλάμε» είπε στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Παυλόπουλος.

 

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.