Η επικοινωνιακή ομάδα του Μητσοτάκη είναι το μεγαλύτερο τσίρκο που έχει περάσει από αυτή τη χώρα

Ερασιτέχνες; Άσχετοι; Πως μπορεί να περιγράψει κάποιος την επικοινωνιακή ομάδα που πλαισιώνει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον οδηγεί από φιάσκο σε φιάσκο, από Βατερλό σε Βατερλό, από γκάφα σε γκάφα.
Χθες ο επικοινωνιακός θίασος του Μητσοτάκη έβγαλε ανακοίνωση με πρωτοφανής ύβρεις για τη δημόσια τηλεόραση. Την χαρακτήρισε “γκαιμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ”. Γιατί; Γιατί δήθεν δεν προέβαλε την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στην Ευελπίδων. 
Έφτασε στο σημείο η Νέα Δημοκρατία να σημειώνει μεταξύ άλλων: «Ηθικοί αυτουργοί για τη θρασύτατη απόπειρα φίμωσης της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και άμεσα υπεύθυνοι η διοίκηση της ΕΡΤ και η επιτελική ομάδα της Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης».
Όμως, η ΕΡΤ “κάλυψε” τη συγκεκριμένη δραστηριότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη και διέσυρε κυριολεκτικά τη ΝΔ (Διαβάστε ΕΔΩ). Μάλιστα η επίσκεψη μεταδόθηκε δύο φορές από την ΕΡΤ. Άρα διπλή η ξεφτίλα για τη Νέα Δημοκρατία. 
Όπως πολύ επιτυχημένα έγραψε και το enimerosi24.gr “το θλιβερό όμως δεν είναι ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να μαζέψει τους «αρχισυντάκτες» του επιτελείου του, αλλά ότι κι αυτός κι αυτοί είναι εμποτισμένοι με την παλαιοκομματική νοοτροπία του ασφυκτικού ελέγχου της δημόσιας τηλεόρασης μετρώντας συνεχώς σαν μικρομπακάληδες πόση διάρκεια παίζει κάθε κόμμα!”. 
Το κακό είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που η επικοινωνιακή ομάδα της ηγεσίας της ΝΔ κάνει γκάφα. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.