Kάλεσμα για παγκόσμιο ηλεκτρονικό πόλεμο από τους Anonymous


Με νέα ανάρτησή τους στο facebook οι Anonymous Greece καλούν για ενισχύσεις όλους τους Anonymous του κόσμου προκειμένου να επιτεθούν στην ελληνική κυβέρνηση και τραπεζικά ιδρύματα και να «χτυπήσουν» τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Σύμφωνα με το νέο μήνυμά τους, «ο λαός δεν σας φοβάται και είμαστε δίπλα του!
Ο πόλεμος εναντίον σας δεν θα σταματήσει«.
Αναλυτικά:
«Καλούμε όλους τους Anonymous από όλο τον κόσμο να μας έρθουν μαζί μας στην μαζική επίθεση εναντίον του site για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ώστε να βοηθήσουμε τον ελληνικό λαό από την Κυβέρνηση και το σύστημα!
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε ενωμένοι. Έρχεται η κυβέρνηση και ανακοινώνει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς χωρίς την έγκριση του λαού. Και θέλετε να πείτε ότι αυτό είναι δημοκρατία;
Ο κάθε Έλληνας υποφέρει καθημερινά στην δουλειά του για ένα κομμάτι ψωμί ώστε να μπορέσει να θρέψει την οικογένειά του! Και έτσι έρχονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για να πάρουν τα σπίτια τους, που με τόσο κόπο τα έχουν αποκτήσει! Είστε εγκληματίες! Ο λαός δεν σας φοβάται και εμείς είμαστε δίπλα του. Ο πόλεμος εναντίον σας δεν θα σταματήσει!».

  http://www.aixmi.gr/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.