Ποιό στέλεχος της ΝΔ τα βροντάει και κατεβαίνει με τον Βελόπουλο

Ένα από τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ και επί μακρόν νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Χήνος, εγκαταλείπει το κόμμα που υπηρέτησε πιστά για δεκαετίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr πρόκειται να είναι υποψήφιος με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Αιτία της απόφασης αυτής σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι η απογοήτευση από τα όσα συνέβησαν στον προεκλογικό αγώνα της παράταξης του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Ηλεία.

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία με μεγάλη εμπειρία φαίνεται πως αγνοήθηκαν και πως όλη η προεκλογική εκστρατεία στήθηκε από μια μικρή και απομονωμένη ομάδα με στόχο τη δημιουργία, όπως λένε, νέας τάξης πραγμάτων.

Σημειώνουν επίσης επίθεσης ότι το γεγονός ότι αγνοήθηκαν αγωνιστές του κόμματος που σήκωσαν το βάρος κυρίως σε δύσκολες εποχές, προκάλεσε δυσαρέσκεια.

topontiki.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.