Στη φόρα όλα εκείνα που θέλει να κρύψει ο Καιρίδης της ΝΔ

Ο κ. Καιρίδης όσο κι αν διαμαρτύρεται για τις επιθέσεις που δέχτηκε, όσο κι αν καταγγέλλει σκοτεινά κέντρα και κακόφημα υπόγεια που τάχα συνωμότησαν για να τον πλήξουν, υπάρχουν τα γραπτά και τα προφορικά που μένουν και τον εκθέτουν. Πράξη γενναιότητας θα ήταν αν δήλωνε δημοσίως «αυτές είναι οι απόψεις μου, δεν κάνω εκπτώσεις για να γίνω αρεστός στους οπαδούς του κόμματός μου και η ευθύνη για το αν θα μείνω ή όχι στην ευρωλίστα της Νέας Δημοκρατίας ανήκει στον αρχηγό της, Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ο κ. Καιρίδης, όμως, έκανε φάουλ και σε άλλο επίπεδο. Στο βιογραφικό του, που αναρτήθηκε στη σελίδα της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνει, έμπλεος υπερηφάνειας, ότι είναι γέννημα θρέμμα Μακεδόνας και ο πατέρας του κατάγεται από τον Πόντο. Κανένα πρόβλημα. Τιμή του και καμάρι του. Ωστόσο, έχει ξεχάσει να αναφέρει ότι υπήρξε διευθυντικό στέλεχος των επιχειρήσεων Κόκκαλη. Γιατί άραγε; Ντρέπεται; Δεν νομίζω. Απλώς αφαίρεσε (αυτός ή το κόμμα του) τη συγκεκριμένη περίοδο της επαγγελματικής διαδρομής του επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει χαρακτηρίσει τον Κόκκαλη αρχιμάστορα της διαπλοκής. Ο Χατζηχαιρέτας σε σύγχρονη εκδοχή, αν η απάλειψη ήταν έργο του κ. Καιρίδη· ΕΡΕ της αλήστου μνήμης εποχής, αν έβαλαν το χεράκι τους οι παράγοντες της Ν.Δ.

(Απόσπασμα από άρθρο του Τάσου Παππά στην Εφημερίδα των Συντακτών)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.