Ποιος έκοψε το πλάνο της επίθεσης Κασιδιάρη;

γράφει ο Γιάννης Καφάτος
Όπως όταν όσοι βλέπετε μπαλίτσα, που για να μην θιγεί το άθλημα, αν σφαχτούν στις κερκίδες, υπάρχει εντολή να μην το δείξουν.
Έτσι μάλλον σκέφτηκε και ο υπεύθυνος της τηλεοπτικής μετάδοσης στο κανάλι της Βουλής. Ας μην δει το πανελλήνιο πώς ένας φασίστας, εκλεγμένος δυστυχώς, αλλά φασίστας, επιτίθεται σε έναν βουλευτή.
Ποιος αποφασίζει τι θα δούμε;
Τα πράγματα είναι σχετικά απλά στην τηλεόραση: Ο σκηνοθέτης επιλέγει τι θα φτάσει στην οθόνη της τηλεόρασής μας. Έχει δίπλα του έναν άλλον συνάδελφό του, που λέγεται Vision Mixer, αυτός ο μίξερ που κάποιοι τον λένε και “κουμπάκια” ακούει τον σκηνοθέτη που του λέει: Camera 1 – πατάει το κουμπί και η εικόνα που γράφει η σχετική κάμερα έρχεται στους δέκτες μας. Του λέει: camera 2, κλπ.
Αυτοί οι δύο λοιπόν ως ειδικότητες είναι οι αρχηγοί στο τηλεοπτικό κοντρόλ. Την ώρα των εκπομπών στα κανάλια υπάρχουν και οι αρχισυντάκτες, και πάντα οι διευθυντές.
Έτσι λοιπόν την ώρα που ο ελληνικός λαός θα έπρεπε να βλέπει την επίθεση του Κασιδιάρη “κάποιος” αποφάσισε να αλλάξει πλάνο, δηλαδή κάμερα και να δούμε μια γενική εικόνα χωρίς το γεγονός!
Ελπίζω ότι ήταν λάθος! Ελπίζω κάθε κάμερα της βουλής να γράφει την εικόνα που δείχνει και άρα να μας τη δείξουν (λέω ελπίζω γιατί μπορεί τεχνικά να έχουν αποφασίσει να γράφεται μόνο ότι ο σκηνοθέτης επιλέγει να βγαίνει στον αέρα – οπότε τη γλύτωσε ο Κασιδιάρης).
Οι συνάδελφοι, κοινοβουλευτικοί συντάκτες, μας διαβεβαιώνουν ότι από πλευράς προεδρείου δεν υπάρχει εντολή να κόβονται αυτού του είδους οι εικόνες!
Ελπίζω, λοιπόν για τους υπεύθυνους, να μην είχαν την πρόθεση να κρύψουν την αθλιότητα που διαπράττεται σε βάρος της δημοκρατίας από τη δράκα αυτών των – εκλεγμένων δυστυχώς, να το λέμε αυτό – τύπων.
Και πάντα μπορούν να ζητήσουν συγγνώμη!
Και τέλος πάντων ας μην “ποδοσφαιροποιούν” την πολιτική! Έχουμε δικαίωμα να βλέπουμε πώς καταντάει η δημοκρατία από αυτούς που επιλέγουμε να την υπηρετούν! 

Πηγή: Documentonews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.