Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «εξελέγη» πρόεδρος για να ξεθεμελιώσει τη Νέα Δημοκρατία του Κωσταντίνου Καραμανλή.

Ο Κυριάκος είναι αιχμάλωτος του Σημίτη, του Σαμαρά, του Μανού και της Ξαφά.

Μόνο τα γεγονότα του τελευταίου 48ώρου αρκούν να καταδείξουν το που οδηγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Νέα Δημοκρατία, την μεγάλη παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και χάρη στην οποία μπορούμε να πορευόμαστε σήμερα με σύμμαχο την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτό το 48ωρο λοιπόν ο αρλεκίνος Κυριάκος Μητσοτάκης, με αντιπρόεδρο τον πολιτικό Καραγκιόζη – συγνώμη Καραγκιόζη – Άδωνι Γεωργιάδη απέδειξε ότι δεν τολμά να υπερασπιστεί ούτε μια από τις αρχές με βάση τις οποίες ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Όλως αντιθέτως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης οδηγούν τη Νέα Δημοκρατία στον κάλαθο των αχρήστων της πολιτικής μας ιστορίας.

Και για να γίνουμε σαφέστεροι: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης – πέρα από την αγραμματοσύνη του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής – όλες αυτές τις ημέρες έγινε ορντινάντσα του Κώστα Σημίτη. Αμφισβήτησε τους χειρισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας και της κυβέρνησης για τα Ίμια, δηλαδή άψογους χειρισμούς που ανάγκασαν τον Ερντογάν να τα μαζεύει άρον άρον στην Κωνσταντινούπολη, δίχως να πει μια λέξη για το κατάντημα του Σημίτη και του Πάγκαλου τη νύχτα των Ιμίων και όχι μόνο, αφού σε αυτήν πρέπει να προσθέσει κανείς το όνειδος τον γκρίζων ζωνών της Μαδρίτης και του Ελσίνκι.

Επιπλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν βγάζει άχνα για τις αθλιότητες του Πάγκαλου που δημοσιεύονται στην εφημερίδα της οικογένειας Μητσοτάκη, δηλαδή στα Νέα του κύριο Μαρινάκη. Εκεί ο κύριος Πάγκαλος εξεμεί ασύστολα πάνω στην ιστορία μας και τους νεκρούς μας. Και ο Κυριάκος άχνα. Που να μιλήσει στον κύριο Μαρινάκη. Άλλωστε η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη χρωστά πολλές χάριτες στον κύριο Μαρινάκη.

Και ερχόμαστε στο μείζον θέμα της αιχμαλωσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Σαμαρά και τον Άδωνι Γεωργιάδη στο σκάνδαλο της Novartis. Όλη η τακτική του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πως θα καλύψει τον Αντώνη Σαμαρά και τον Άδωνι Γεωργιάδη, ακόμα κι αν ο τελευταίος είναι εκπρόσωπος πλέον της πολιτικής αλητείας. Διαγράφει ασύστολα την Παπακώστα και τον Αντώναρο, νεοδημοκράτες από κούνια, αλλά δεν τολμά να πει ότι δεν τον εκπροσωπεί η πολιτική αλητεία του Γεωργιάδη.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές: Τι άραγε χρωστάει ο κύριος Μητσοτάκης σε Σαμαρά και Γεωργιάδη για την εκλογή του; Εκείνα τα 35.000 αταυτοποίητα ψηφοδέλτια θα μιλήσουν ποτέ; Ή θα μείνουν στην σιωπή μέχρι να ανοίξουν το στόμα τους Γεωργιάδης και Σαμαράς;

Τέλος κύριε Μητσοτάκη, θα είστε όνειδος για τη Νέα Δημοκρατία όσο ανέχεστε σιωπώντας Βενιζέλους και άλλους να μιλάνε για την Novartis ως σκευωρία. Τολμάτε κύριε Μητσοτάκη να πείτε ότι η μεγαλύτερη σκευωρία ήταν το Βατοπέδι, που προέκυψε δίχως κανένα στοιχείο; Αφορούσε εν ενέργεια πρωθυπουργό και πέντε υπουργούς και άφησε πίσω του δύο νεκρούς.

Θα τολμήσετε να πείτε ότι αυτή την σκευωρία ή θα κρυφτείτε πίσω από την δειλία σας όταν ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τότε – και όχι μόνο εσείς αλλά και η αδερφή σας και ο κύριος Σαμαράς – δεν βγάλατε άχνα για να υπερασπιστείτε τους αθώους της σκευωρίας Βατοπεδίου.

Τώρα βέβαια σας ζητάμε κύριε Μητσοτάκη ψύλλους στα άχυρα. Το ποιοι είναι οι ψύλλοι και ποιά τα άχυρα, ρωτήστε γύρω γύρω σας και πρωτίστως την κυρία Μαρέβα. Και τότε θα καταλάβετε γιατί είστε ανάξιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και δεν πρόκειται να γίνετε ποτέ πρωθυπουργός σε αυτό τον τόπο. Απλούστατα διότι οι πρώτοι που σας απεχθάνονται είναι οι γνήσιοι νεοδημοκράτες, Με τους οποίους εσείς δεν έχετε καμία πολιτική, ηθική, και ιδεολογική σχέση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.