«ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ»: OI ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ προσπάθησε επανειλημμένα να χρησιμοποιήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών για να χτυπήσει πολιτικά τους αντιπάλους του, ήδη έχει αποδείξει ότι την στηρίζει με κάθε τρόπο, και ότι ο ίδιος είναι ξεκάθαρα υπέρ της παραχώρησης του ονόματος “Μακεδονία” στα Σκόπια!

Τρεις κινήσεις του αποδεικνύουν ότι παρά τα όσα λέει, είναι ικανός να κάνει οτιδήποτε ώστε η Συμφωνία να ολοκληρωθεί:

  1. Όταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατέθεσαν πρόταση για δημοψήφισμα, ενώ η ΝΔ είχε την κοινοβουλευτική δύναμη να κινήσει το θέμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνήθηκε να τη στηρίξει.
  2. Δεν ψήφισε την πρόταση των ΑΝΕΛ για την αντισυνταγματικότητα της συμφωνίας των Πρεσπών, πράγμα που θα επέτρεπε το άμεσο μπλοκάρισμα της.
  3. “Έκανε την πάπια” όταν οι ΑΝ.ΕΛ. του ζήτησαν να καταθέσει πρόταση μομφής, το ίδιο και όταν οι ΑΝ.ΕΛ. πρότειναν να παραιτηθούν ομαδικά οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, πράγμα που όπως τόνισε ο Πάνος Καμμένος, θα δημιουργούσε πολιτικό σεισμό και θα παρεμπόδισε για σεβαστό χρονικό διάστημα τη συμφωνία των Πρεσπών, οδηγόντας ίσως και στην πτώση της Κυβέρνησης και σε εκλογές.

Αυτές τα τρία μεγάλα “όχι”, τα οποία μάλιστα ότι δεν θα του στοίχιζαν τίποτα πολιτικά και θα του έδιναν το πολιτικό προβάδισμα, ισοδυναμούν με ένα δυνατό “ΝΑΙ” στη Συμφωνία των Πρεσπών από μέρους του κ. Μητσοτάκη και αποδεικνύουν αυτό που πάντα ξέραμε…

Ότι είναι ξεκάθαρα υπέρ της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια και έχει δεσμευτεί προσωπικά ώστε να ολοκληρωθεί!

Τι επόμενες ημέρες ο κ. Μητσοτάκης έχει ακόμη μια ευκαρία να αποδείξει τις προθέσεις του:

Αν η ΝΔ ψηφίσει ή όχι το πρωτόκολλο ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ!

“Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

Η τρίτη όμως και η τέταρτη φορά της ίδιας “αμαρτίας”, τι δείχνει για τον άνθρωπο που την κάνει;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.